Persoonlijke urn voor kattenas met gravure – Cornish Rex en hondenras

 103,95

Herinner je geliefde kat op een unieke manier met deze prachtige gepersonaliseerde urn. Gemaakt van duurzaam berkenhout, biedt deze urn een stijlvolle en moderne plek om de as van je huisdier te bewaren. Met een charmante katgrafiek en een decoratieve krans, past hij perfect in elk interieur. De urn is volledig aanpasbaar: voeg de naam, levensdata en een persoonlijke quote toe, of vervang de geometrische afbeelding door een kleurrijke foto van je viervoeter. Een eerbetoon dat de liefde en herinneringen aan je kat levend houdt. Creëer een bijzondere rustplaats voor je trouwe vriend!

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor kattenas met gravure - Cornish Rex en hondenras  103,95

Het verlies van een geliefde kat is een van de moeilijkste momenten in ons leven. Een Cornish Rex, met zijn unieke karakter en speelse aard, verdient een bijzondere plek ter nagedachtenis. Met onze persoonlijke urn voor kattenas kunt u de herinneringen aan uw trouwe viervoeter op een mooie en respectvolle manier bewaren.

Een unieke urn voor uw Cornish Rex

Onze urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en biedt een stijlvolle en moderne uitstraling. De urn is voorzien van handgrepen van messing, een afneembare deksel en decoraties in de vorm van een krans. Het ontwerp breekt de formele uitstraling van een klassieke urn, waardoor het een universele gedenkplek is die perfect in uw interieur past.

Persoonlijke gravure en aanpassingen

Deze prachtige urn is volledig aanpasbaar. Naast de naam en de data van het leven van uw kat, kunt u ook de tekst op de houten poot aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om de geometrische afbeelding te vervangen door een kleurrijke foto van uw geliefde Cornish Rex. Zo creëert u een echt unieke rustplaats voor uw huisdier.

Specificaties van de urn

De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 15,5 cm. Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, is deze urn perfect voor uw Cornish Rex. Gemaakt van massief berkenhout, berken multiplex en een keramische tegel, is deze urn niet alleen mooi, maar ook duurzaam.

Een blijvende herinnering

Met deze persoonlijke urn kunt u de herinneringen aan uw kat op een bijzondere manier koesteren. Het afdruk op de keramische tegel is duurzaam en bestand tegen vervaging, zodat uw gedenkplek altijd mooi blijft.

Geef uw Cornish Rex de eer die hij of zij verdient. Creëer vandaag nog een unieke gedenkplek en bestel uw persoonlijke urn voor kattenas met gravure!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte