Persoonlijke urn voor kattenas met gravure en herdenkingsdoos

 103,95

Herinner je geliefde kat op een unieke manier met deze gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een afneembare deksel, biedt deze urn een stijlvolle plek voor de as van je trouwe vriend. De moderne katgrafiek en de mogelijkheid om een persoonlijke foto toe te voegen, maken het een warm aandenken dat perfect in je interieur past. Je kunt de naam, data en zelfs een persoonlijke quote aanpassen, zodat het een echt uniek rustpunt wordt. Met een capaciteit voor huisdieren tot 95 kg, is deze urn een prachtig eerbetoon aan de liefde die jullie deelden.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor kattenas met gravure en herdenkingsdoos  103,95

Het hebben van een kat brengt ons de mooiste momenten in ons leven, maar helaas ook de moeilijkste. Herdenk uw geliefde kat met deze persoonlijke urn voor kattenas, een unieke manier om de herinneringen aan uw trouwe vriend te bewaren.

Een duurzame en stijlvolle urn

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Met zijn brass handvatten en een afneembare deksel, biedt deze urn niet alleen functionaliteit, maar ook een esthetisch ontwerp. De decoraties in de vorm van een krans geven een warme en persoonlijke touch aan dit herdenkingsobject.

Persoonlijke gravure en unieke aanpassingen

Maak deze urn echt uniek door de naam en data van uw kat te laten graveren. Daarnaast kunt u de quote op de houten poot aanpassen en zelfs het geometrische beeld vervangen door een kleurrijke foto van uw harige vriend. Zo creƫert u een echt persoonlijk rustplaats voor uw geliefde huisdier.

Afmetingen en capaciteit

De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, is deze urn perfect voor katten van verschillende groottes.

Hoogwaardige materialen

Gemaakt van massief berkenhout, berken multiplex en een keramische tegel, is deze urn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestand tegen vervaging. Dit zorgt ervoor dat de herinneringen aan uw kat in stand blijven, ongeacht de tijd die verstrijkt.

Geef uw kat de eer die hij of zij verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Creƫer een blijvende herinnering en bestel vandaag nog uw unieke herdenkingsdoos!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte