Persoonlijke urn voor kattenas met gravure – ter nagedachtenis aan Korat en hond.

 103,95

Herinner je geliefde kat op een bijzondere manier met deze gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een afneembare deksel, biedt deze urn een stijlvolle plek voor de as van je trouwe vriend. De moderne katgrafiek en de mogelijkheid om een persoonlijke quote en foto toe te voegen, maken het een uniek aandenken dat perfect in je interieur past. De keramische tegel is bestand tegen vervaging, zodat de herinnering aan je kat altijd levendig blijft. Creëer een unieke rustplaats voor je harige maatje en koester de mooie momenten samen. Afmetingen: 21 x 29 x 22 cm, geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor kattenas met gravure - ter nagedachtenis aan Korat en hond.  103,95

Het verlies van een geliefde kat is een van de moeilijkste momenten in ons leven. Een Korat, met zijn unieke karakter en charme, verdient een bijzondere plek ter nagedachtenis. Met onze persoonlijke urn voor kattenas kunt u een blijvende herinnering creëren aan uw trouwe vriend.

Een unieke urn voor uw Korat

Deze prachtige urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en biedt een stijlvolle en moderne uitstraling. De urn is voorzien van messing handvatten, een afneembare deksel en decoraties in de vorm van een krans. Het ontwerp breekt de formele uitstraling van een klassieke urn, waardoor het een universele gedenkplek is die perfect in uw interieur past.

Persoonlijke gravure en aanpassingen

Onze urn is volledig aanpasbaar. Naast de naam en de data van het leven van uw Korat, kunt u ook de tekst op de houten poot aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om de geometrische afbeelding te vervangen door een kleurrijke foto van uw harige vriend. Zo creëert u een echt unieke rustplaats voor uw geliefde huisdier.

Specificaties van de urn

  • Externe afmetingen: 21 x 29 x 22 cm
  • Interne afmetingen: 14 x 21 x 15.5 cm
  • Capaciteit: Geschikt voor dieren tot 95 kg
  • Materiaal: Massief berkenhout, berken multiplex, keramische tegel

Geef uw Korat de eer die hij of zij verdient met deze persoonlijke urn. Creëer een blijvende herinnering en een mooie plek om te rouwen. Bestel vandaag nog en maak een uniek aandenken aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte