Persoonlijke urn voor kattenas met gravure, herdenkingsdoos voor hondenras

 103,95

Herinner je geliefde kat op een bijzondere manier met deze gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een afneembare deksel, biedt deze urn een stijlvolle plek voor de as van je trouwe vriend. De moderne katgrafiek en de mogelijkheid om een persoonlijke quote en foto toe te voegen, maken het een uniek aandenken dat perfect in je interieur past. De urn is geschikt voor huisdieren tot 95 kg en is ontworpen om een leven lang mee te gaan. Creëer een liefdevolle rustplaats voor je kat en koester de mooie herinneringen samen.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor kattenas met gravure, herdenkingsdoos voor hondenras  103,95

Het hebben van een kat brengt ons de mooiste momenten in ons leven, maar helaas ook de moeilijkste. Herdenk uw geliefde kat met deze persoonlijke urn voor kattenas, een unieke manier om de herinneringen aan uw trouwe vriend te bewaren.

Elegante en duurzame urn

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. De urn is voorzien van messing handvatten en een afneembare deksel, versierd met een prachtige krans. Het ontwerp is modern en charmant, waardoor het een perfecte aanvulling is op uw interieur.

Persoonlijke gravure en aanpassingen

Maak deze urn echt uniek door het personaliseren ervan. Naast de naam en data van uw kat, kunt u ook de tekst op de houten poot aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om de geometrische afbeelding te vervangen door een kleurrijke foto van uw harige vriend. Zo creëert u een bijzonder en persoonlijk rustplaats voor uw geliefde huisdier.

Afmetingen en capaciteit

De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor de as van uw kat.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van massief berkenhout, berken multiplex en een keramische tegel, wat zorgt voor een duurzame en langdurige herinnering aan uw huisdier.

Geef uw kat de eer die hij of zij verdient met deze persoonlijke urn. Creëer een unieke herdenkingsplek en koester de mooie herinneringen. Bestel vandaag nog en maak het afscheid bijzonder!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte