Persoonlijke urn voor kat en hond – gegraveerde herdenkingsdoos

 103,95

Herinner je geliefde kat op een unieke manier met deze prachtige gepersonaliseerde urn. Gemaakt van duurzaam berkenhout, biedt deze urn een stijlvolle en moderne uitstraling met een charmante kattenillustratie. De urn is voorzien van handvatten van messing, een afneembare deksel en decoraties in de vorm van een krans. Maak het persoonlijk door de naam, data en een speciale quote aan te passen, of vervang de geometrische afbeelding door een kleurrijke foto van je viervoeter. Met een capaciteit voor huisdieren tot 95 kg, creëer je een blijvende herinnering die perfect in je interieur past. Een eerbetoon aan de mooiste momenten samen!

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor kat en hond - gegraveerde herdenkingsdoos  103,95

Het verlies van een geliefde kat of hond is een van de moeilijkste momenten in ons leven. Een persoonlijke urn biedt een mooie manier om de herinneringen aan uw trouwe viervoeter te eren en te koesteren. Met onze gegraveerde herdenkingsdoos creëert u een unieke plek van herinnering voor uw huisdier.

Een duurzame en stijlvolle urn

Onze persoonlijke urn voor kat en hond is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. De urn is voorzien van messing handvatten en een afneembare deksel, versierd met een prachtige krans. Het ontwerp is modern en charmant, waardoor het een perfecte aanvulling is op elk interieur.

Persoonlijke gravure en aanpassingen

Deze urn is volledig aanpasbaar. Naast de naam en de data van het leven van uw kat of hond, kunt u ook de tekst op de houten poot aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om de geometrische afbeelding te vervangen door een kleurrijke foto van uw harige vriend. Zo creëert u een echt unieke rustplaats die de persoonlijkheid van uw huisdier weerspiegelt.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm zijn. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, waardoor het een ideale keuze is voor zowel katten als honden.

Hoogwaardige materialen

Onze urn is gemaakt van massief berkenhout, berken multiplex en een keramische tegel. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen vervaging, zodat de herinneringen aan uw huisdier altijd levendig blijven.

Geef uw geliefde kat of hond de eer die hij of zij verdient met onze persoonlijke urn. Creëer een blijvende herinnering en een mooie plek om uw viervoeter te herdenken. Bestel vandaag nog en maak een uniek aandenken voor uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte