Persoonlijke urn voor kattenas met gravure en herdenkingsdoos

 103,95

Herinner je geliefde kat op een unieke manier met deze prachtige gepersonaliseerde urn. Gemaakt van duurzaam berkenhout, biedt deze urn een stijlvolle en moderne uitstraling met een charmante kattenillustratie. De urn is voorzien van handvatten van messing, een afneembare deksel en decoraties in de vorm van een krans. Maak het persoonlijk door de naam, data en een speciale quote aan te passen, of vervang de geometrische afbeelding door een kleurrijke foto van je viervoeter. Met een capaciteit voor huisdieren tot 95 kg, creëer je een blijvende herinnering die perfect in je interieur past. Een eerbetoon aan de mooiste momenten samen!

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor kattenas met gravure en herdenkingsdoos  103,95

Het hebben van een kat brengt ons de mooiste momenten in ons leven, maar helaas ook de moeilijkste. Herdenk uw geliefde kat met deze persoonlijke urn voor kattenas, een unieke manier om de herinneringen aan uw trouwe vriend te bewaren.

Een duurzame en stijlvolle urn

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Met zijn brass handvatten en een afneembare deksel, biedt deze urn niet alleen functionaliteit, maar ook een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur. De decoratie in de vorm van een krans geeft een warme en persoonlijke touch aan dit herdenkingsobject.

Persoonlijke gravure en unieke aanpassingen

Maak deze urn echt uniek door het toevoegen van de naam en data van uw kat. Daarnaast kunt u de quote op de houten poot aanpassen en de geometrische afbeelding vervangen door een kleurrijke foto van uw harige vriend. Zo creëert u een echt persoonlijk rustplaats voor uw geliefde huisdier.

Afmetingen en capaciteit

De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, is deze urn perfect voor katten van verschillende groottes.

Hoogwaardige materialen

Gemaakt van massief berkenhout, berken multiplex en een keramische tegel, is deze urn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestand tegen vervaging. De charmante en moderne kat grafiek breekt de formele uitstraling van een klassieke urn, waardoor het een universele plek van herinnering is die in elk interieur past.

Geef uw kat de eer die hij of zij verdient met deze persoonlijke urn. Creëer een blijvende herinnering en bestel vandaag nog uw unieke herdenkingsdoos!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte