Beagle urn – gepersonaliseerde urn met gravure voor hondenas

 103,95

Herinner je trouwe viervoeter met deze prachtige, gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een stijlvolle plek voor de as van je geliefde hond. De moderne hondenafbeelding en de mogelijkheid om een kleurrijke foto toe te voegen, maken het een uniek aandenken dat perfect in je interieur past. De urn is volledig aanpasbaar met de naam, levensdata en een persoonlijke quote. Met een capaciteit voor honden tot 95 kg, creëer je een blijvende herinnering aan de mooiste momenten samen. Een eerbetoon dat warmte en liefde uitstraalt.

High Price Product Image
Beagle urn - gepersonaliseerde urn met gravure voor hondenas  103,95

Het hebben van een hond brengt ons de mooiste dagen van ons leven, maar helaas ook de moeilijkste momenten wanneer ze ons verlaten. Herdenk je trouwe vriend met de Beagle urn – een gepersonaliseerde urn met gravure die een eerbetoon vormt aan jouw geliefde viervoeter.

Een unieke herdenkingsplek

Deze urn, vervaardigd uit duurzaam berkenhout, biedt een stijlvolle en warme plek voor de as van je Beagle. Met zijn moderne uitstraling en klassieke elementen, zoals de bronzen handvatten en de decoratie in de vorm van een krans, past deze urn perfect in elk interieur.

Persoonlijke aanpassingen

Maak de urn echt uniek door deze volledig te personaliseren. Naast de naam en levensdata van je Beagle, kun je ook de tekst op de houten poot aanpassen en het geometrische ontwerp vervangen door een kleurrijke foto van jouw huisdier. Zo creëer je een blijvende herinnering die de band tussen jullie viert.

Specificaties van de urn

De Beagle urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor de as van jouw geliefde hond. Het materiaal bestaat uit massief berkenhout, berken multiplex en een keramische tegel, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling.

Een blijvende herinnering

De afneembare deksel van de urn kan eenvoudig worden verlijmd om de urn permanent te sluiten. De print op de keramische tegel is duurzaam en bestand tegen vervaging, zodat je herinneringen aan je Beagle altijd levendig blijven.

Geef jouw trouwe vriend de eer die hij of zij verdient met deze prachtige gepersonaliseerde Beagle urn. Creëer een unieke herdenkingsplek en koester de mooie momenten samen. Bestel vandaag nog en maak een blijvende herinnering!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte