Duitse Dog – gepersonaliseerde urn voor hondenas met gravure en herinneringsdoos

 103,95

Herinner je trouwe viervoeter met deze prachtige, gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een stijlvolle plek voor de as van je geliefde hond. De moderne hondenafbeelding geeft een unieke twist aan het klassieke ontwerp, waardoor het een mooi onderdeel van je interieur wordt. Personaliseer de urn met de naam, levensdata en een speciale quote, en vervang de geometrische afbeelding door een kleurrijke foto van je huisdier. Creëer een uniek rustpunt voor je beste vriend en koester de herinneringen voor altijd. Geschikt voor honden tot 95 kg.

High Price Product Image
Duitse Dog - gepersonaliseerde urn voor hondenas met gravure en herinneringsdoos  103,95

Het verlies van een trouwe viervoeter is een van de moeilijkste momenten in ons leven. Een Duitse Dog is niet alleen een huisdier, maar een volwaardig lid van de familie. Herdenk uw geliefde hond met onze gepersonaliseerde urn, speciaal ontworpen om de herinneringen aan uw trouwe vriend te eren.

Een unieke urn voor uw Duitse Dog

Onze urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en biedt een stijlvolle en respectvolle manier om de as van uw hond te bewaren. Met een afmeting van 21 x 29 x 22 cm en een interne capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, is deze urn perfect voor uw Duitse Dog.

Persoonlijke touch

Deze prachtige urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Naast de naam en levensdata van uw hond, kunt u ook een persoonlijke quote op de houten poot laten graveren. Bovendien is het mogelijk om de geometrische afbeelding te vervangen door een kleurrijke foto van uw geliefde huisdier. Zo creëert u een uniek rustpunt dat de herinneringen aan uw Duitse Dog levend houdt.

Stijlvol en modern design

De urn heeft een modern hondenontwerp dat de formele uitstraling van een klassieke urn doorbreekt. Dit maakt het een universele plek van herinnering die perfect in uw interieur past. De keramische tegel met print is duurzaam en bestand tegen vervaging, zodat uw herinneringen altijd helder blijven.

Praktische details

De urn is voorzien van handgrepen van messing en een afneembare deksel. Het deksel heeft geen sluiting of vergrendeling, maar kan permanent worden afgesloten door het te lijmen. Dit zorgt ervoor dat de as van uw Duitse Dog veilig en met respect wordt bewaard.

Geef uw geliefde hond de eer die hij of zij verdient. Creëer een blijvende herinnering met onze gepersonaliseerde urn voor uw Duitse Dog. Bestel vandaag nog en maak een uniek rustpunt voor uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte