Persoonlijke urn voor Shiba Inu met gravure en herdenkingsdoos

 103,95

Herinner je trouwe viervoeter met deze prachtige, gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een stijlvolle plek voor de as van je geliefde hond. De moderne hondenafbeelding geeft een unieke twist aan het klassieke ontwerp, waardoor het een mooi onderdeel van je interieur wordt. Je kunt de urn volledig personaliseren met de naam, levensdata en een speciale quote, evenals een kleurrijke foto van je huisdier. Creëer een uniek rustpunt voor je beste vriend en koester de herinneringen voor altijd. Geschikt voor honden tot 95 kg. Afmetingen: 21 x 29 x 22 cm.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Shiba Inu met gravure en herdenkingsdoos  103,95

Het verlies van een trouwe viervoeter is een van de moeilijkste momenten in ons leven. Een Shiba Inu is niet alleen een huisdier, maar een volwaardig lid van de familie. Herdenk de mooie momenten samen met een persoonlijke urn die speciaal is ontworpen voor jouw geliefde Shiba Inu.

Persoonlijke urn voor jouw Shiba Inu

Deze prachtige urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en biedt een stijlvolle en liefdevolle manier om de as van je huisdier te bewaren. Met een afmeting van 21 x 29 x 22 cm en een interne ruimte van 14 x 21 x 15.5 cm, is de urn geschikt voor dieren tot 95 kg.

Unieke kenmerken van de urn

De urn is voorzien van elegante messing handvatten en een afneembare deksel, versierd met een mooie krans. Het ontwerp is modern en breekt met de formele uitstraling van traditionele urnen, waardoor het een perfect plekje in jouw interieur vindt. De bedrukking op de keramische tegel is duurzaam en vervaagt niet, zodat de herinnering aan je Shiba Inu altijd levendig blijft.

Volledig gepersonaliseerd

Maak deze urn echt uniek door de naam en levensdata van je Shiba Inu toe te voegen. Daarnaast kun je de quote op de houten poot aanpassen en de geometrische afbeelding vervangen door een kleurrijke foto van je huisdier. Zo creëer je een bijzonder rustplaats dat de liefde en herinneringen aan je trouwe vriend weerspiegelt.

Creëer een blijvende herinnering

Met deze persoonlijke urn geef je een eerbetoon aan de bijzondere band die je had met je Shiba Inu. Het is een prachtige manier om de liefde en herinneringen te koesteren die je samen hebt gedeeld.

Wacht niet langer en geef jouw Shiba Inu de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog jouw persoonlijke urn en creëer een unieke plek van herinnering!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte