Persoonlijke urn voor Rottweiler as met gravure en gedenkdoos

 103,95

Herinner je trouwe viervoeter met deze prachtige, gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een afneembare deksel, biedt deze urn een unieke plek om de as van je geliefde hond te bewaren. De moderne hondenafbeelding en de mogelijkheid om een kleurrijke foto toe te voegen, maken het een stijlvol en persoonlijk aandenken dat perfect in je interieur past. Je kunt de naam, levensdata en zelfs een persoonlijke quote aanpassen, zodat je een echt uniek rustpunt creëert. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg, met een afmeting van 21 x 29 x 22 cm. Een eerbetoon aan de mooiste momenten samen.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Rottweiler as met gravure en gedenkdoos  103,95

Het verlies van een trouwe viervoeter is een van de moeilijkste momenten in ons leven. Een Rottweiler is niet alleen een huisdier, maar een volwaardig lid van de familie. Herdenk uw geliefde hond met onze persoonlijke urn voor Rottweiler as, een unieke gedenkdoos die een eerbetoon is aan de mooie momenten die u samen heeft gedeeld.

Een unieke gedenkplek

Deze urn, vervaardigd uit duurzaam berkenhout, biedt een stijlvolle en warme plek voor de as van uw Rottweiler. Met zijn afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en een interne capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, is deze urn perfect voor het bewaren van de herinneringen aan uw trouwe vriend.

Persoonlijke gravure en aanpassingen

Maak deze urn echt uniek door de naam en levensdata van uw Rottweiler te laten graveren. Daarnaast kunt u de quote op de houten poot aanpassen en zelfs het geometrische ontwerp vervangen door een kleurrijke foto van uw huisdier. Zo creëert u een persoonlijke en blijvende herinnering.

Stijlvol en modern ontwerp

De urn heeft een modern hondenafbeelding die de formele uitstraling van een klassieke urn doorbreekt. Dit maakt het een universele gedenkplek die perfect in uw interieur past. De keramische tegel met print is duurzaam en bestand tegen vervaging, zodat uw herinneringen altijd levendig blijven.

Praktische details

De urn is voorzien van handgrepen van messing en een afneembare deksel. Houd er rekening mee dat de deksel niet is voorzien van een sluiting; om de urn permanent te sluiten, dient u de deksel te lijmen. Dit zorgt ervoor dat de as van uw Rottweiler veilig en met respect wordt bewaard.

Geef uw Rottweiler de eer die hij of zij verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Creëer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend en zorg ervoor dat zijn of haar geest altijd bij u blijft. Bestel vandaag nog en maak een uniek gedenkstuk voor uw geliefde huisdier!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte