Persoonlijke urn voor hondenas van Deense Dog, met gravure en herinneringsdoos

 103,95

Herinner je trouwe viervoeter met deze prachtige, gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een afneembare deksel, biedt deze urn een unieke plek voor de as van je geliefde hond. De moderne hondenafbeelding en de decoratieve krans geven een warme uitstraling, waardoor het een stijlvolle aanvulling is voor elk interieur. Maak het nog persoonlijker met de naam, levensdata en een speciale quote op de houten poot, of vervang de geometrische afbeelding door een kleurrijke foto van je huisdier. Creëer een blijvende herinnering aan de mooiste momenten samen! Geschikt voor honden tot 95 kg.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor hondenas van Deense Dog, met gravure en herinneringsdoos  103,95

Het verlies van een trouwe viervoeter is een van de moeilijkste momenten in ons leven. Een Deense Dog is niet alleen een huisdier, maar een volwaardig lid van de familie. Herdenk uw geliefde hond met onze persoonlijke urn, speciaal ontworpen voor Deense Doggen.

Een unieke herinnering

Onze persoonlijke urn voor Deense Doggen biedt een prachtige manier om de herinneringen aan uw trouwe vriend te koesteren. Deze urn is gemaakt van duurzaam berkenhout en heeft een moderne uitstraling die perfect in uw interieur past. De urn is versierd met een elegante krans en beschikt over handgrepen van messing, waardoor het een stijlvolle toevoeging aan uw huis is.

Persoonlijke gravure en herinneringsdoos

Deze urn is volledig aanpasbaar. U kunt de naam en levensdata van uw hond laten graveren, evenals een persoonlijke quote op de houten poot. Daarnaast is het mogelijk om de geometrische afbeelding te vervangen door een kleurrijke foto van uw Deense Dog. Zo creëert u een uniek rustplaats dat de herinneringen aan uw geliefde huisdier levend houdt.

Specificaties van de urn

De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 15,5 cm. Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor de as van uw Deense Dog. Het deksel is verwijderbaar en kan permanent worden gesloten door het te lijmen.

Duurzaam en stijlvol

De combinatie van massief berkenhout, berken multiplex en een keramische tegel zorgt ervoor dat deze urn niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en bestand tegen vervaging. De moderne hondengrafiek breekt de formele uitstraling van een klassieke urn, waardoor het een universele plek van herinnering wordt.

Geef uw Deense Dog de eer die hij of zij verdient met deze persoonlijke urn. Creëer een blijvende herinnering en een prachtig rustplaats voor uw geliefde huisdier. Bestel vandaag nog en maak het een unieke herdenking!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte