Dogo Argentino – Gepersonaliseerde urn voor hondenas met gravure

 103,95

Herinner je trouwe viervoeter met deze prachtige, gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een stijlvolle plek voor de as van je geliefde hond. De moderne hondenafbeelding geeft een unieke twist aan het klassieke ontwerp, waardoor het een mooi onderdeel van je interieur wordt. Personaliseer de urn met de naam, levensdata en een speciale quote, en vervang de geometrische afbeelding door een kleurrijke foto van je huisdier. Creëer een uniek rustpunt voor je beste vriend en koester de herinneringen voor altijd. Geschikt voor honden tot 95 kg. Afmetingen: 21 x 29 x 22 cm.

High Price Product Image
Dogo Argentino - Gepersonaliseerde urn voor hondenas met gravure  103,95

Het verlies van een trouwe viervoeter is een van de moeilijkste momenten in ons leven. De Dogo Argentino, met zijn sterke karakter en liefdevolle aard, verdient een eerbetoon dat zijn unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Met onze gepersonaliseerde urn voor honden met gravure, kunt u een blijvende herinnering creëren aan uw geliefde huisdier.

Een unieke urn voor uw Dogo Argentino

Deze urn, vervaardigd uit duurzaam berkenhout, biedt een stijlvolle en respectvolle manier om de as van uw Dogo Argentino te bewaren. De urn is voorzien van elegante messing handgrepen en een afneembare deksel, waardoor het eenvoudig is om de urn te vullen. De decoratie in de vorm van een krans voegt een verfijnde touch toe aan dit bijzondere gedenkteken.

Persoonlijke gravure en aanpassingen

Onze urn is volledig gepersonaliseerd. Naast de naam en levensdata van uw Dogo Argentino, kunt u ook een persoonlijke quote op de houten poot laten graveren. Bovendien is het mogelijk om de geometrische afbeelding te vervangen door een kleurrijke foto van uw huisdier. Zo creëert u een uniek rustpunt dat perfect past in uw interieur.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

De moderne hondengrafiek op de keramische tegel breekt de formele uitstraling van een klassieke urn, waardoor het een universele plek van herinnering wordt. De afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, met een interne capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg. Dit maakt het een praktische keuze voor elke Dogo Argentino.

Een blijvende herinnering

Met deze gepersonaliseerde urn kunt u de herinnering aan uw Dogo Argentino op een mooie en respectvolle manier levend houden. Het is een plek waar u kunt terugkeren om te reflecteren en te herinneren aan de mooie momenten die u samen heeft gedeeld.

Wacht niet langer en geef uw Dogo Argentino het eerbetoon dat hij verdient. Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde urn en creëer een unieke herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte