Persoonlijke urn voor Spaanse Mastiff – gegraveerde herdenkingsdoos voor as

 103,95

Herinner je trouwe viervoeter met deze prachtige, gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een afneembare deksel, biedt deze urn een unieke plek om de as van je geliefde hond te bewaren. De moderne hondenafbeelding en de mogelijkheid om een kleurrijke foto toe te voegen, maken het een stijlvol en persoonlijk aandenken dat perfect in je interieur past. Je kunt de naam, levensdata en zelfs een persoonlijke quote aanpassen, zodat je een echt uniek rustpunt creëert. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg, met een afmeting van 21 x 29 x 22 cm. Een eerbetoon aan de mooiste momenten samen!

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Spaanse Mastiff - gegraveerde herdenkingsdoos voor as  103,95

Het hebben van een hond garandeert ons de mooiste dagen van ons leven, maar helaas ook de moeilijkste momenten wanneer ze ons verlaten. Herdenk uw trouwe vriend met deze persoonlijke urn voor uw Spaanse Mastiff, een unieke gegraveerde herdenkingsdoos voor as.

Een duurzame en stijlvolle urn

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat zorgt voor een lange levensduur. De urn is voorzien van elegante messing handgrepen en een afneembare deksel, versierd met een prachtige krans. Het ontwerp is modern en breekt met de formele uitstraling van traditionele urnen, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan uw interieur.

Persoonlijke aanpassingen

Deze urn is volledig te personaliseren. Naast de naam en levensdata van uw Spaanse Mastiff, kunt u ook de tekst op de houten poot aanpassen en het geometrische beeld vervangen door een kleurrijke foto van uw huisdier. Zo creëert u een echt unieke rustplaats voor uw geliefde viervoeter.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm bedragen. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Spaanse Mastiff.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van massief berkenhout, berken multiplex en een keramische tegel, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het esthetische aspect van het product. De print op de keramische tegel is bestand tegen vervaging, zodat uw herinneringen aan uw trouwe vriend altijd levendig blijven.

Creëer een bijzondere plek ter nagedachtenis aan uw Spaanse Mastiff en bestel vandaag nog uw persoonlijke urn. Geef uw geliefde huisdier de eer die het verdient!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte