Persoonlijke urn voor Tibetan Mastiff met gravure en herdenkingsdoos

 103,95

Herinner je trouwe viervoeter met deze prachtige, gepersonaliseerde urn van duurzaam berkenhout. Met elegante messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een stijlvolle plek voor de as van je geliefde hond. De moderne hondenafbeelding geeft een unieke twist aan het klassieke ontwerp, waardoor het een mooi onderdeel van je interieur wordt. Personaliseer de urn met de naam, levensdata en een speciale quote, en vervang de geometrische afbeelding door een kleurrijke foto van je huisdier. Creëer een uniek rustpunt voor je beste vriend en koester de herinneringen voor altijd. Geschikt voor honden tot 95 kg. Afmetingen: 21 x 29 x 22 cm.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Tibetan Mastiff met gravure en herdenkingsdoos  103,95

Het verlies van een trouwe viervoeter is een van de moeilijkste momenten in ons leven. Een Tibetan Mastiff is niet alleen een huisdier, maar een volwaardig lid van de familie. Eer uw geliefde hond met een persoonlijke urn die zijn of haar herinnering levend houdt.

Persoonlijke urn voor uw Tibetan Mastiff

Deze prachtige urn is speciaal ontworpen voor de Tibetan Mastiff en biedt een unieke manier om de herinneringen aan uw trouwe vriend te koesteren. Gemaakt van duurzaam berkenhout, is deze urn niet alleen een eerbetoon, maar ook een stijlvol object dat in elk interieur past.

Kenmerken van de urn

  • Duurzaam materiaal: De urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Elegante afwerking: Met messing handgrepen en een decoratieve deksel in de vorm van een krans, straalt deze urn klasse en respect uit.
  • Persoonlijke gravure: U kunt de naam en levensdata van uw Tibetan Mastiff laten graveren, evenals een persoonlijke quote op de houten poot.
  • Foto optie: Vervang de geometrische afbeelding door een kleurrijke foto van uw huisdier voor een nog persoonlijker aandenken.

Afmetingen en capaciteit

De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 22 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. Met een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, biedt deze urn voldoende ruimte voor de as van uw geliefde Tibetan Mastiff.

Een unieke plek van herinnering

Met deze persoonlijke urn creëert u een unieke rustplaats voor uw geliefde huisdier. De moderne hondengrafiek breekt de formele uitstraling van een klassieke urn, waardoor het een universele plek van herinnering wordt.

Koester de herinneringen aan uw Tibetan Mastiff en geef hem of haar een eervolle plek in uw huis. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn en maak een blijvende herinnering voor altijd!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte