Persoonlijke urn voor katten en honden met foto en asbewaring

 104,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke, handgemaakte urn van berkenhout. Volledig personaliseerbaar, kunt u kiezen uit 50 kant-en-klare kattenafbeeldingen of een foto van uw huisdier laten afdrukken op een tegel. Geef de naam, levensperiode en een persoonlijke quote door voor een gegraveerde plaquette. Deze prachtige urn, met aandacht voor detail, is voorzien van messing handgrepen en houten kransen. Met afmetingen van 21 x 29 x 22 cm biedt hij voldoende ruimte voor huisdieren tot 95 kg. Creëer een liefdevolle plek voor de eeuwige rust van uw geliefde kat.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor katten en honden met foto en asbewaring  104,95

Een persoonlijke urn voor katten en honden is een prachtige manier om een eerbetoon te brengen aan uw trouwe viervoeter. Deze unieke urn, handgemaakt van berkenhout, biedt de mogelijkheid tot volledige personalisatie, zodat u een blijvende herinnering kunt creëren die perfect aansluit bij uw huisdier.

Unieke personalisatie

Met deze urn kunt u kiezen uit 50 kant-en-klare afbeeldingen van katten. Heeft u een specifieke foto van uw huisdier die u wilt gebruiken? Geen probleem! Wij kunnen een foto van uw kat of hond op een tegel afdrukken. U kunt kiezen voor een bewerkte versie in de stijl van een “potloodschets” of de originele kleuren. De keuze is aan u!

Gegraveerde plaquettes

Naast de afbeelding kunt u ook een gegraveerde plaquette personaliseren. Geef ons de naam van uw huisdier, de periode waarin het heeft geleefd en, indien gewenst, een mooie quote die we binnen de houten poot kunnen plaatsen. Dit maakt de urn nog specialer en persoonlijker.

Stijlvol en functioneel ontwerp

Deze prachtige urn is met veel aandacht voor detail handgemaakt en is voorzien van messing handgrepen en versierd met houten kransen. De urn biedt een perfecte plek voor de eeuwige rust van uw kat of hond, compleet met een foto en details die aan uw huisdier zijn gewijd.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm zijn. De capaciteit is voldoende voor dieren tot 95 kg, waardoor deze urn geschikt is voor zowel katten als honden van verschillende rassen.

Materiaal van hoge kwaliteit

De urn is vervaardigd uit massief berkenhout, berken multiplex en keramische tegels, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling.

Geef uw geliefde huisdier de eer die het verdient met deze persoonlijke urn. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte