Schotse Vouw – urn voor kattenas, met foto en gepersonaliseerde doos

 104,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke urn, handgemaakt van hoogwaardig berkenhout. Deze urn biedt volledige personalisatie: kies uit 50 kant-en-klare kattenafbeeldingen of laat een foto van uw huisdier op een tegel afdrukken. U kunt de foto laten bewerken tot een “potloodschets” of in originele kleuren laten afdrukken. Voeg een gegraveerde plaquette toe met de naam, levensduur en een persoonlijke quote van uw kat. Met zijn elegante afwerking, messing handgrepen en houten kransen, biedt deze urn een waardige plek voor de eeuwige rust van uw geliefde huisdier. Geschikt voor dieren tot 95 kg. Afmetingen: 21 x 29 x 22 cm.

High Price Product Image
Schotse Vouw - urn voor kattenas, met foto en gepersonaliseerde doos  104,95

Geef een eerbetoon aan uw geliefde Schotse Vouw met onze unieke urn voor kattenas. Deze handgemaakte urn biedt een persoonlijke en stijlvolle manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te bewaren.

Handgemaakt van hoogwaardige materialen

Onze urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. De aandacht voor detail in het ontwerp maakt deze urn tot een prachtig aandenken aan uw kat.

Volledige personalisatie

U heeft de mogelijkheid om de urn volledig te personaliseren. Kies uit 50 vooraf gemaakte afbeeldingen van katten of laat een foto van uw eigen Schotse Vouw afdrukken op een keramische tegel. U kunt kiezen voor een “potloodschets” versie of de originele kleuren, afhankelijk van uw voorkeur.

Gegraveerde plaquette

Naast de afbeelding kunt u ook een gegraveerde plaquette toevoegen. Geef ons de naam van uw kat, de periode waarin hij of zij heeft geleefd, en eventueel een mooie quote die we binnen de houten poot kunnen plaatsen.

Stijlvol en functioneel ontwerp

Deze prachtige urn is niet alleen een eerbetoon, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Met messing handgrepen en versieringen van houten kransen, biedt de urn een perfecte plek voor de eeuwige rust van uw geliefde huisdier.

Specificaties

  • Externe afmetingen: 21 x 29 x 22 cm
  • Interne afmetingen: 14 x 21 x 15.5 cm
  • Capaciteit: Geschikt voor dieren tot 95 kg

Geef uw Schotse Vouw de eer die hij of zij verdient met deze prachtige, gepersonaliseerde urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte