American Curl – gepersonaliseerde urn voor kattenas met foto

 104,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke, handgemaakte urn van berkenhout. Volledig personaliseerbaar, kunt u kiezen uit 50 kant-en-klare kattenafbeeldingen of een foto van uw huisdier laten afdrukken op een tegel. Maak het nog specialer met een gegraveerde plaquette waarop de naam, levensduur en een persoonlijke quote van uw kat staan. Deze prachtige urn, met aandacht voor detail en voorzien van messing handgrepen en houten kransen, biedt een waardige plek voor de eeuwige rust van uw geliefde huisdier. Geschikt voor dieren tot 95 kg. Een eerbetoon dat een leven lang meegaat.

High Price Product Image
American Curl - gepersonaliseerde urn voor kattenas met foto  104,95

Geef een eerbetoon aan uw geliefde American Curl met onze gepersonaliseerde urn voor kattenas. Deze unieke urn biedt een prachtige manier om de herinnering aan uw viervoetige vriend te eren.

Handgemaakt van hoogwaardige materialen

Onze urn is met zorg en aandacht voor detail vervaardigd uit massief berkenhout. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame en stijlvolle uitstraling, maar ook voor een warme en natuurlijke afwerking die perfect past bij de herinnering aan uw kat.

Volledige personalisatie

U kunt kiezen uit 50 vooraf gemaakte afbeeldingen van katten, of als u iets unieks wilt, kunnen we een foto van uw American Curl op een tegel afdrukken. U heeft de keuze om de foto te laten bewerken tot een “potloodschets” of deze in originele kleuren te laten afdrukken. De keuze is aan u!

Gegraveerde plaquette

Naast de afbeelding kunt u ook een gegraveerde plaquette personaliseren. Geef ons de naam van uw huisdier, de levensduur en, indien gewenst, een mooie quote die we binnen de houten poot kunnen plaatsen. Dit maakt de urn nog specialer en persoonlijker.

Stijlvol en functioneel ontwerp

Deze prachtige urn is niet alleen een eerbetoon, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Met messing handgrepen en versieringen van houten kransen, biedt het een perfect plekje voor de eeuwige rust van uw American Curl.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm zijn. De urn heeft een capaciteit die voldoende is voor dieren tot 95 kg, waardoor het een geschikte keuze is voor uw geliefde kat.

Neem vandaag nog actie

Wacht niet langer en geef uw American Curl het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel nu uw gepersonaliseerde urn en koester de herinneringen aan uw trouwe vriend voor altijd.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte