Fell Pony urn voor paardenas met foto en gepersonaliseerde doos

 104,95

Eer uw trouwe viervoeter met deze unieke, handgemaakte urn van berkenhout. Volledig te personaliseren, kunt u kiezen uit 50 prachtige paardenafbeeldingen of een foto van uw eigen huisdier laten afdrukken op een keramische tegel. Voeg een persoonlijke gravure toe met de naam, levensjaren en een speciale quote binnen de houten hoefijzer. Deze urn, met elegante messing handgrepen en houten kransen, biedt een waardige plek voor de eeuwige rust van uw paard. Met afmetingen van 21 x 29 x 22 cm is deze urn geschikt voor dieren tot 95 kg. Geef uw geliefde vriend een eerbetoon dat net zo uniek is als hij of zij was.

High Price Product Image
Fell Pony urn voor paardenas met foto en gepersonaliseerde doos  104,95

Zoekt u een unieke manier om uw trouwe Fell Pony te eren? Deze prachtige urn biedt de perfecte gelegenheid om een blijvende herinnering te creëren aan uw geliefde paard.

Handgemaakt met zorg

Onze urn is met de hand vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een persoonlijke touch te geven aan dit bijzondere aandenken. U kunt kiezen uit 50 kant-en-klare afbeeldingen van paarden, of als u iets unieks wilt, kunnen we een foto van uw Fell Pony op een keramische tegel afdrukken.

Persoonlijke aanpassingen

De mogelijkheden voor personalisatie zijn eindeloos. U kunt kiezen voor een “potloodschets” versie van de foto of de originele kleuren laten afdrukken. Daarnaast zijn de gegraveerde platen ook aanpasbaar. Geef ons de naam van uw paard, de levensduur en eventueel een mooie quote die we binnen de houten hoefijzer kunnen plaatsen.

Een eerbetoon aan uw vriend

Deze mooie urn, met aandacht voor detail gemaakt, is uitgerust met messing handgrepen en versierd met houten kransen. Met een foto en details over uw Fell Pony, biedt deze urn een perfecte plek voor de eeuwige rust van uw geliefde dier.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm zijn. De capaciteit is voldoende voor dieren tot 95 kg, waardoor u een symbolisch deel van de as van uw paard kunt bewaren.

Materialen van hoge kwaliteit

De urn is gemaakt van massief berkenhout, berken multiplex en keramische tegels, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling.

Geef uw Fell Pony de eer die hij of zij verdient met deze prachtige urn. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte