Persoonlijke urn voor hondenas met beeldje – Duitse Boxer

 249,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van hun geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, is de urn versierd met esthetische kransen en een centraal geplaatst hondenfiguur dat stevig op een afneembare deksel is bevestigd. De urn beschikt over handige messing handgrepen en biedt de mogelijkheid tot personalisatie met gegraveerde plaquettes. Geef de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond door, en eventueel een mooie quote, en wij graveren het voor u. Creëer een uniek gedenkteken voor uw trouwe vriend. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor hondenas met beeldje - Duitse Boxer  249,95

Verlies van een trouwe viervoeter is een van de moeilijkste momenten in het leven. Met de persoonlijke urn voor hondenas met beeldje – Duitse Boxer, kunt u een prachtig en elegant eerbetoon creëren voor uw geliefde huisdier.

Elegante en unieke urn

Deze unieke urn is met zorg handgemaakt van berkenhout en biedt een stijlvolle manier om de as van uw Duitse Boxer te bewaren. De urn is versierd met esthetische kransen en heeft als centraal kenmerk een realistisch beeldje van een Duitse Boxer, dat stevig is bevestigd aan een afneembare deksel.

Persoonlijke gravure

Een van de mooiste aspecten van deze urn is de mogelijkheid tot personalisatie. U kunt de urn laten graveren met de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijke quote, zodat u een uniek en betekenisvol aandenken kunt creëren.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm zijn. Deze urn heeft een capaciteit die voldoende is voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Hoogwaardige materialen

De urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. Het kleine embleem is gemaakt van een zink- en aluminiumlegering, verguld met zilver. Het beeldje van de Duitse Boxer is vervaardigd met de techniek van koudgegoten brons, wat de uitstraling en het gewicht van een bronzen sculptuur nabootst, maar tegen een voordeliger prijs.

Creëer een blijvende herinnering

Met de persoonlijke urn voor hondenas met beeldje – Duitse Boxer, kunt u een blijvende herinnering creëren aan uw trouwe vriend. Dit prachtige eerbetoon zal een speciale plek in uw huis innemen en u helpen om de mooie momenten samen te koesteren.

Wacht niet langer en geef uw Duitse Boxer het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte