Persoonlijke urn voor Franse Bulldog met beeldje en as van je hond

 249,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van hun geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, is de urn versierd met esthetische kransen en een centraal geplaatst hondenbeeld. De urn heeft handige messing handgrepen en een afneembare deksel. Personaliseer de urn met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond, en voeg desgewenst een mooie quote toe. Zo creëert u een uniek gedenkteken voor uw trouwe vriend. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg, met een capaciteit die aan al uw wensen voldoet.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Franse Bulldog met beeldje en as van je hond  249,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze persoonlijke urn voor Franse Bulldog met beeldje en as van je hond, kunt u een eerbetoon creëren dat de herinnering aan uw trouwe vriend levend houdt.

Elegante en klassieke urn

Deze unieke urn is vervaardigd uit massief berkenhout en biedt een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De urn is versierd met esthetische kransen en heeft als centraal kenmerk een realistisch beeldje van een Franse Bulldog. Dit beeldje is stevig bevestigd aan een afneembare deksel, waardoor de urn zowel functioneel als decoratief is.

Persoonlijke gravure

Een van de mooiste aspecten van deze urn is de mogelijkheid tot personalisatie. U kunt de urn laten graveren met de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijke quote, zodat u een uniek gedenkteken kunt creëren dat de band met uw huisdier weerspiegelt.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm bedragen. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor huisdieren tot 95 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Franse Bulldog.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van solide berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het beeldje is vervaardigd uit koudgegoten brons, een techniek die de uitstraling van een bronzen sculptuur nabootst, maar met de voordelen van een lagere prijs en eenvoudigere verzending.

Creëer een blijvende herinnering

Met deze persoonlijke urn voor uw Franse Bulldog kunt u een prachtig en blijvend eerbetoon creëren. Het is een manier om de liefde en herinneringen aan uw trouwe vriend te eren.

Wacht niet langer en geef uw huisdier het gedenkteken dat het verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte