Persoonlijke urn voor hondenas met Rottweiler beeldje

 249,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van hun geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, is de urn versierd met esthetische kransen en een centraal hondenfiguur dat stevig op een afneembare deksel is bevestigd. Met handige messing handgrepen en gepersonaliseerde gegraveerde plaquettes aan de voorkant, kunt u de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond laten graveren, samen met een persoonlijke quote. Deze urn biedt een unieke manier om de herinnering aan uw huisdier te eren. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg, met een capaciteit die ruimte biedt voor dierbare herinneringen.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor hondenas met Rottweiler beeldje  249,95

Verlies van een trouwe viervoeter is een van de moeilijkste momenten in ons leven. Met de persoonlijke urn voor hondenas met Rottweiler beeldje kunt u een prachtig en blijvend aandenken creƫren aan uw geliefde huisdier.

Elegante en klassieke urn

Deze unieke urn is vervaardigd uit massief berkenhout en biedt een elegante en klassieke uitstraling. De urn is versierd met esthetische kransen, waarbij het centrale kenmerk een realistisch beeldje van een Rottweiler is. Dit beeldje is stevig bevestigd aan een afneembare deksel, waardoor de urn zowel functioneel als decoratief is.

Persoonlijke gravure

Een van de mooiste aspecten van deze urn is de mogelijkheid tot personalisatie. De voorkant van de urn is voorzien van gegraveerde plaquettes waarop u de naam van uw hond, de geboortedatum en de overlijdensdatum kunt laten graveren. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijke quote, zodat u een uniek en betekenisvol aandenken kunt creƫren.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm bedragen. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van hoogwaardig massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het kleine embleem is vervaardigd uit een zink- en aluminiumlegering, die zilver is verguld. Het beeldje van de Rottweiler is gemaakt van koudgegoten brons, wat de uitstraling en het gewicht van een bronzen sculptuur nabootst, maar tegen een voordeliger prijs.

Creƫer een blijvende herinnering

Met de persoonlijke urn voor hondenas met Rottweiler beeldje kunt u een prachtig eerbetoon aan uw trouwe vriend creƫren. Het is een liefdevol aandenken dat u altijd bij u kunt dragen.

Wacht niet langer en geef uw geliefde huisdier de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte