Schnauzer urn met beeldje – gepersonaliseerde urn voor hondenas

 249,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van hun geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, is de urn versierd met esthetische kransen en een centraal geplaatst hondenfiguur dat stevig op een afneembare deksel is bevestigd. Met handige messing handgrepen en een gepersonaliseerde gegraveerde plaat aan de voorkant, kunt u de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond laten graveren, samen met een persoonlijke quote. Deze urn biedt een unieke manier om de herinnering aan uw huisdier te eren. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg, met een capaciteit die ruimte biedt voor een liefdevolle herdenking.

High Price Product Image
Schnauzer urn met beeldje - gepersonaliseerde urn voor hondenas  249,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met de Schnauzer urn met beeldje bieden wij een elegante en klassieke manier om de herinnering aan uw geliefde hond te eren. Deze unieke urn is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een persoonlijke herdenkingsplek voor uw trouwe vriend.

Elegante en handgemaakte urn

De Schnauzer urn is met zorg vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex. De urn is versierd met esthetische kransen, waarbij het centrale kenmerk een realistisch beeldje van een Schnauzer is. Dit beeldje is stevig bevestigd aan een afneembare deksel, waardoor de urn zowel functioneel als mooi is.

Persoonlijke gravure

Een van de meest bijzondere aspecten van deze urn is de mogelijkheid tot personalisatie. U kunt de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, evenals een persoonlijke quote, laten graveren op de gegraveerde plaquettes aan de voorkant van de urn. Dit maakt het een uniek aandenken dat de herinnering aan uw huisdier levend houdt.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm zijn. De urn heeft een capaciteit die voldoende is voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Materiaal en kwaliteit

De Schnauzer urn is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het beeldje is vervaardigd uit koudgegoten brons, wat zorgt voor een authentieke uitstraling en een aangename koele aanraaktemperatuur. De kleine emblemen zijn gemaakt van een zink- en aluminiumlegering, die zilvergeplateerd is. Dit garandeert niet alleen een mooie afwerking, maar ook een duurzame herinnering aan uw geliefde huisdier.

Creƫer een blijvende herinnering

Met de Schnauzer urn met beeldje creƫert u een blijvende herinnering aan uw trouwe viervoeter. Het is een eerbetoon dat zowel stijlvol als persoonlijk is, en dat perfect past in uw huis.

Neem vandaag nog de stap om de herinnering aan uw Schnauzer te vereeuwigen. Bestel nu uw gepersonaliseerde urn en geef uw huisdier de eer die hij of zij verdient!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte