Persoonlijke urn voor Staffordshire Bull Terrier met beeldje

 249,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van hun geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, is de urn versierd met esthetische kransen en een centraal hondenfiguur dat stevig op een afneembare deksel is bevestigd. Met handige messing handgrepen en gepersonaliseerde gegraveerde plaquettes aan de voorkant, kunt u de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond laten graveren, samen met een persoonlijke quote. Deze urn biedt een unieke manier om de herinnering aan uw huisdier te eren. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg, met een capaciteit die ruimte biedt voor dierbare herinneringen.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Staffordshire Bull Terrier met beeldje  249,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk om een mooie en persoonlijke manier te vinden om de herinnering aan uw geliefde Staffordshire Bull Terrier te eren. Onze persoonlijke urn voor Staffordshire Bull Terrier met beeldje biedt een elegante en klassieke oplossing voor het bewaren van de as van uw trouwe vriend.

Unieke en handgemaakte urn

Deze urn is met zorg vervaardigd uit massief berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het centrale kenmerk is een realistisch beeldje van een Staffordshire Bull Terrier, dat stevig is bevestigd aan een afneembare deksel. De urn is bovendien uitgerust met handige messing handgrepen, waardoor het verplaatsen eenvoudig is.

Persoonlijke gravure

Een van de mooiste aspecten van deze urn is de mogelijkheid tot personalisatie. De voorkant van de urn beschikt over gegraveerde plaquettes waarop u de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden kunt laten graveren. Indien gewenst, kunt u ook een persoonlijke quote toevoegen. Zo creƫert u een uniek gedenkteken dat de herinnering aan uw Staffordshire Bull Terrier levend houdt.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm bedragen. Deze urn heeft een capaciteit die voldoende is voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van solide berkenhout en berken multiplex, terwijl het kleine embleem is vervaardigd uit een zink- en aluminiumlegering, zilver-geplateerd. Het beeldje is gemaakt van koudgegoten brons, wat zorgt voor een prachtige uitstraling en een gevoel dat vergelijkbaar is met dat van een bronzen sculptuur.

Geef uw geliefde Staffordshire Bull Terrier de eer die hij of zij verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte