Duitse Dog II – persoonlijke urn met beeldje voor hondenas

 249,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van hun geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, is de urn versierd met esthetische kransen en een centraal geplaatst hondenfiguur dat stevig op een afneembare deksel is bevestigd. Met handige messing handgrepen en gepersonaliseerde gegraveerde plaquettes aan de voorkant, kunt u de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond laten graveren, samen met een persoonlijke quote. Deze urn biedt een unieke manier om de herinnering aan uw huisdier te eren. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg, met een capaciteit die ruimte biedt voor dierbare herinneringen.

High Price Product Image
Duitse Dog II - persoonlijke urn met beeldje voor hondenas  249,95

Verlies van een trouwe viervoeter is een ingrijpende gebeurtenis. Met de Duitse Dog II persoonlijke urn met beeldje voor hondenas kunt u op een stijlvolle en unieke manier afscheid nemen van uw geliefde hond. Deze urn biedt niet alleen een plek voor de as, maar ook een prachtig eerbetoon aan uw trouwe vriend.

Elegante en klassieke urn

Deze urn is vervaardigd uit massief berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het centrale kenmerk is een realistisch beeldje van een Duitse Dog, dat stevig is bevestigd aan een afneembare deksel. De combinatie van hoogwaardige materialen en vakmanschap maakt deze urn tot een prachtig aandenken.

Persoonlijke gravure

De Duitse Dog II urn biedt de mogelijkheid tot personalisatie. U kunt de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, evenals een persoonlijke quote, laten graveren op de gegraveerde plaquettes aan de voorkant van de urn. Dit maakt het een uniek en persoonlijk eerbetoon aan uw huisdier.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm zijn. De urn heeft een capaciteit die geschikt is voor huisdieren tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, terwijl het kleine embleem is vervaardigd uit een zink- en aluminiumlegering, zilver-geplateerd. Het beeldje is gemaakt van koudgegoten brons, wat zorgt voor een authentieke uitstraling en een aangename koelte bij aanraking.

Een blijvende herinnering

Met de Duitse Dog II persoonlijke urn creƫert u een blijvende herinnering aan uw geliefde hond. Het is een eerbetoon dat de liefde en de band die u had met uw viervoeter weerspiegelt.

Wacht niet langer en geef uw trouwe vriend het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog de Duitse Dog II persoonlijke urn met beeldje voor hondenas en maak een uniek aandenken voor altijd.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte