Persoonlijke urn voor Staffordshire Bull Terrier met beeldje en as.

 249,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van hun geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, is de urn versierd met esthetische kransen en een centraal geplaatst hondenfiguur dat stevig op een afneembare deksel is bevestigd. Met handige messing handgrepen en een gepersonaliseerde gegraveerde plaat aan de voorkant, kunt u de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond laten graveren, samen met een persoonlijke quote. Deze urn biedt voldoende ruimte voor huisdieren tot 95 kg en is een prachtig eerbetoon aan uw trouwe vriend.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Staffordshire Bull Terrier met beeldje en as.  249,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk om een mooie en persoonlijke manier te vinden om de herinnering aan uw geliefde Staffordshire Bull Terrier te eren. Onze persoonlijke urn met beeldje biedt een elegante en klassieke oplossing voor het bewaren van de as van uw trouwe vriend.

Unieke urn met realistisch beeldje

Deze bijzondere urn is met de hand vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het centrale kenmerk is een realistisch beeldje van een Staffordshire Bull Terrier, dat stevig is bevestigd aan een afneembare deksel. Dit zorgt ervoor dat u de urn eenvoudig kunt openen en de as veilig kunt bewaren.

Persoonlijke gravure voor een uniek aandenken

De urn is uitgerust met handige messing handgrepen en de voorkant is voorzien van gegraveerde plaquettes. U kunt de urn personaliseren door de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, en indien gewenst, een mooie quote aan te leveren. Wij zorgen ervoor dat deze informatie op de urn wordt gegraveerd, zodat u een uniek en persoonlijk aandenken creƫert.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm zijn. De urn heeft een capaciteit die voldoende is voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn met het beeldje en het beeldje zelf bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, terwijl het kleine embleem is vervaardigd uit een zink- en aluminiumlegering, zilver-geplateerd. Het beeldje is gemaakt van koudgegoten brons, een techniek die de uitstraling en soms het gewicht van een bronzen sculptuur behoudt, maar tegen een lagere prijs en met voordeliger verzendkosten.

Geef uw Staffordshire Bull Terrier de eer die hij of zij verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Creƫer een blijvende herinnering en bestel vandaag nog uw unieke urn!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte