Ierse Wolfshond urn – elegante urn met hondenstandbeeld voor as.

 194,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor onze viervoetige vrienden die ons hebben verlaten. Deze handgemaakte houten urn straalt hoge esthetiek en klassiek design uit. Versierd met een houten krans en handige messing handvatten, biedt de urn een prachtig rustpunt voor uw huisdier. Op het deksel prijkt een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras perfect vastlegt. Met een capaciteit voor dieren tot 45 kg en vervaardigd uit massief berkenhout, is deze urn niet alleen een eerbetoon, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw herinneringen.

High Price Product Image
Ierse Wolfshond urn - elegante urn met hondenstandbeeld voor as.  194,95

Verlies van een geliefd huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met de Ierse Wolfhond urn bieden wij een elegante en stijlvolle manier om de herinneringen aan uw trouwe viervoeter te eren. Deze urn is niet alleen een plek voor de as, maar ook een prachtig eerbetoon aan de unieke schoonheid van de Ierse Wolfhond.

Elegante uitstraling

Deze handgemaakte urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een hoge esthetiek en een klassiek ontwerp. De urn is versierd met een houten krans en beschikt over handige messing handgrepen, waardoor het een verfijnde uitstraling heeft die in elk interieur past.

Unieke hondenstandbeeld

Het centrale punt van de urn wordt gekenmerkt door een unieke statuette uit de Art-Dog collectie. Deze figurine van de Ierse Wolfhond vangt de kenmerkende eigenschappen van het ras perfect. Het standbeeld is permanent bevestigd aan de deksel, waardoor het een prachtig visueel element toevoegt aan de urn.

Praktische afmetingen

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 5.5 cm bedragen. Deze capaciteit is voldoende voor huisdieren met een gewicht tot 45 kg. U kunt de afmetingen van de urn en de statuette eenvoudig controleren in de bijgevoegde foto’s.

Hoogwaardige materialen

De urn is gemaakt van duurzaam berkenhout, terwijl de statuette vervaardigd is uit koudgegoten brons. Deze techniek zorgt ervoor dat de figurine de uitstraling en soms het gewicht van een bronzen sculptuur behoudt, maar tegen een lagere prijs en met voordeliger verzendkosten.

Een waardig afscheid

Met de Ierse Wolfhond urn creƫert u een prachtige en respectvolle rustplaats voor uw geliefde huisdier. Het is een eerbetoon dat de herinneringen aan de mooie momenten samen levend houdt.

Neem vandaag nog de stap om de Ierse Wolfhond urn aan te schaffen en geef uw trouwe vriend een plek die zijn of haar herinnering eert. Bestel nu en zorg voor een waardig afscheid!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte