Schnauzer urn – elegante urn met hondenstandbeeld voor as van je huisdier

 194,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor onze viervoetige vrienden die ons hebben verlaten. Deze handgemaakte houten urn straalt hoge esthetiek en klassiek design uit. Versierd met een houten krans en handige messing handvatten, biedt de urn een prachtig rustpunt voor uw huisdier. Op het deksel prijkt een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras perfect vastlegt. Met een capaciteit voor dieren tot 45 kg en vervaardigd uit massief berkenhout, is deze urn zowel een eerbetoon als een stijlvolle toevoeging aan uw herinneringen. Een prachtig afscheid voor uw trouwe metgezel.

High Price Product Image
Schnauzer urn - elegante urn met hondenstandbeeld voor as van je huisdier  194,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met de Schnauzer urn bieden wij een elegante en stijlvolle manier om de herinneringen aan je trouwe viervoeter te eren. Deze urn is speciaal ontworpen voor liefhebbers van tijdloze elegantie en biedt een prachtig rustpunt voor de as van je Schnauzer.

Elegante uitstraling

De Schnauzer urn is handgemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een hoge esthetiek en een klassiek ontwerp. De urn is versierd met een houten krans en beschikt over handige messing handgrepen, waardoor het een verfijnde uitstraling heeft die perfect past in elk interieur.

Unieke hondenstandbeeld

Een opvallend kenmerk van deze urn is het unieke standbeeld van een Schnauzer, dat centraal op het deksel is bevestigd. Dit beeldje, afkomstig uit de Art-Dog collectie, vangt de karakteristieke kenmerken van het ras en voegt een persoonlijke touch toe aan de urn. Het deksel kan eenvoudig worden verwijderd om de as van je huisdier veilig binnenin te plaatsen.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 5.5 cm bedragen. Deze urn heeft een capaciteit die voldoende is voor dieren tot 45 kg, waardoor het een ideale keuze is voor jouw Schnauzer.

Materiaal en kwaliteit

De urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, terwijl het standbeeld is gemaakt van koudgegoten brons. Deze techniek zorgt ervoor dat het beeldje de uitstraling en soms het gewicht van een bronzen sculptuur behoudt, maar tegen een lagere prijs beschikbaar is. Dit maakt de Schnauzer urn niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische.

Geef je geliefde Schnauzer een waardige plek om te rusten en koester de herinneringen die jullie samen hebben gedeeld. Bestel vandaag nog de Schnauzer urn en creƫer een blijvende herinnering aan je trouwe vriend.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte