Elegante urn voor hondenas met Scottisch terriër beeldje

 194,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor onze viervoetige vrienden die ons hebben verlaten. Deze handgemaakte houten urn straalt hoge esthetiek en klassiek design uit. Versierd met een houten krans en handige messing handvatten, biedt de urn een prachtig rustpunt voor uw huisdier. Op het deksel prijkt een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras perfect vastlegt. Met een capaciteit voor dieren tot 45 kg en vervaardigd uit massief berkenhout, is deze urn zowel een eerbetoon als een stijlvolle toevoeging aan uw herinneringen.

High Price Product Image
Elegante urn voor hondenas met Scottisch terriër beeldje  194,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze elegante urn voor hondenas met een Scottisch terriër beeldje bieden wij een stijlvolle en respectvolle manier om de herinneringen aan uw trouwe viervoeter te bewaren.

Elegante en handgemaakte urn

Deze urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een hoge esthetiek en een klassiek ontwerp. De urn is versierd met een houten krans en beschikt over handige messing handgrepen, waardoor het een prachtig en praktisch aandenken is.

Uniek Scottisch terriër beeldje

Het centrale punt van de urn wordt gekenmerkt door een uniek statuette uit de Art-Dog collectie. Dit beeldje van de Scottisch terriër vangt de kenmerkende eigenschappen van het ras perfect en voegt een persoonlijke touch toe aan de urn. Het beeldje is gemaakt van koudgegoten brons, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een aangename koelte bij aanraking.

Ruimte voor uw herinneringen

De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 11 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 5.5 cm, wat voldoende ruimte biedt voor de as van dieren tot 45 kg. U kunt eenvoudig het deksel verwijderen om de as binnenin te plaatsen.

Een prachtig rustpunt

De combinatie van het hoogwaardige hout en het unieke beeldje maakt deze urn tot een uitzonderlijk aantrekkelijk en liefdevol rustpunt voor uw geliefde huisdier. Het is een eerbetoon dat de herinneringen aan uw trouwe vriend levend houdt.

Geef uw huisdier de eer die het verdient met deze elegante urn. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering aan uw Scottisch terriër!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte