Elegante urn voor kattenas met kattensculptuur, klassiek en stijlvol

 194,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor onze viervoetige vrienden die ons hebben verlaten. Deze handgemaakte houten urn straalt schoonheid en klassiek design uit. Versierd met een houten krans en handige messing handvatten, is de urn een eerbetoon aan uw huisdier. Een prachtige statuette uit de Art-Dog collectie siert het deksel en vangt de kenmerkende eigenschappen van het ras. De urn is eenvoudig te openen om de as veilig te plaatsen. Gemaakt van massief berkenhout en met een unieke bronzen look, biedt deze urn een waardige en stijlvolle rustplaats voor uw geliefde huisdier. Geschikt voor dieren tot 45 kg.

High Price Product Image
Elegante urn voor kattenas met kattensculptuur, klassiek en stijlvol  194,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze elegante urn voor kattenas met hondensculptuur bieden wij een stijlvolle en klassieke manier om de herinnering aan uw geliefde viervoeter te eren. Deze urn is niet alleen een prachtig aandenken, maar ook een waardige plek voor de as van uw kat.

Handgemaakt en van hoge kwaliteit

Onze urn is met zorg handgemaakt van massief berkenhout en berken multiplex. Het klassieke ontwerp, gecombineerd met een houten krans en handige messing handgrepen, maakt deze urn tot een waar kunstwerk. De aandacht voor detail zorgt ervoor dat deze urn een elegante uitstraling heeft die in elk interieur past.

Unieke hondensculptuur

Centraal op het deksel van de urn bevindt zich een unieke hondensculptuur uit de Art-Dog collectie. Deze sculptuur is vervaardigd uit koudgegoten brons en vangt de karakteristieke kenmerken van het ras perfect. Het biedt een mooie en blijvende herinnering aan uw kat, terwijl het ook een prachtig decoratief element toevoegt aan de urn.

Ruimte voor uw herinneringen

De urn heeft externe afmetingen van 21 x 29 x 11 cm en interne afmetingen van 14 x 21 x 5,5 cm, wat voldoende ruimte biedt voor de as van dieren tot 45 kg. Het deksel kan eenvoudig worden verwijderd, zodat u de as op een respectvolle manier kunt plaatsen.

Een waardige rustplaats

De combinatie van het hoogwaardige hout en de unieke sculptuur maakt deze urn tot een uitzonderlijk aantrekkelijk en stijlvol aandenken. Het is een prachtige plek voor de eeuwige rust van uw geliefde huisdier, waar u met liefde en genegenheid naar kunt terugkijken.

Geef uw kat de eer die hij of zij verdient met deze elegante urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte