Persoonlijke urn voor Bullmastiff met beeldje en houten design

 209,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke urn, speciaal ontworpen ter nagedachtenis aan onze trouwe viervoeters. Deze handgemaakte houten urn biedt de mogelijkheid tot personalisatie met een gegraveerde houten plaat waarop de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier kunnen worden vermeld, evenals een persoonlijke quote. Een prachtig zilveren embleem met een afbeelding van het ras voegt een extra dimensie toe. De urn is versierd met een houten krans en handige messing handgrepen. Bovenop de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras vastlegt. Met een capaciteit voor dieren tot 45 kg, is deze urn een prachtig en waardig rustpunt voor uw geliefde huisdier.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Bullmastiff met beeldje en houten design  209,95

Neem een eerbetoon aan uw geliefde Bullmastiff met onze persoonlijke urn, speciaal ontworpen voor de trouwe viervoeter die u heeft moeten missen. Deze urn combineert elegantie met functionaliteit en biedt een unieke manier om de herinnering aan uw huisdier te eren.

Unieke personalisatie

Onze urn is niet alleen een prachtig ontwerp, maar ook een persoonlijke herinnering. De houten plaquettes aan de voorkant kunnen worden gegraveerd met belangrijke details zoals de naam van uw Bullmastiff, geboortedatum, overlijdensdatum en een speciale quote. Zo creƫert u een uniek aandenken dat de band tussen u en uw huisdier weerspiegelt.

Elegante materialen en design

Deze handgemaakte urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een hoge esthetiek en een klassiek design. De urn is versierd met een houten krans en handige messing handgrepen, waardoor het een stijlvolle toevoeging aan uw interieur is.

Bijzonder beeldje van uw Bullmastiff

Op het deksel van de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van de Bullmastiff perfect vastlegt. Dit beeldje is een prachtig visueel element dat de urn nog specialer maakt. Het deksel kan eenvoudig worden verwijderd om de as van uw huisdier veilig binnenin te plaatsen.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 5.5 cm. Deze urn is geschikt voor dieren tot 45 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Bullmastiff.

Hoogwaardige materialen

De kleine embleem is gemaakt van een zink- en aluminiumlegering, bedekt met een laagje zilver, terwijl de statuettes zijn vervaardigd als koude bronzen gietstukken. Deze techniek zorgt ervoor dat de beeldjes de uitstraling van bronzen sculpturen hebben, maar tegen een lagere prijs en met voordeliger verzendkosten.

Geef uw Bullmastiff de eer die hij of zij verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte