Persoonlijke urn voor hondenas met beeldje van een Deense Dog

 209,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke urn, speciaal ontworpen ter nagedachtenis aan onze trouwe viervoeters. Deze handgemaakte houten urn biedt de mogelijkheid tot personalisatie met een gegraveerde houten plaat waarop de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier kunnen worden vermeld, evenals een persoonlijke quote. Een prachtig zilveren embleem met een afbeelding van het ras voegt een extra dimensie toe. De urn is versierd met een houten krans en handige messing handgrepen. Bovenop de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras vastlegt. Met een capaciteit voor dieren tot 45 kg is deze urn een prachtig en waardig rustpunt voor uw geliefde huisdier.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor hondenas met beeldje van een Deense Dog  209,95

Verlies van een trouwe viervoeter is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze persoonlijke urn voor honden, speciaal ontworpen voor Deense Doggen, bieden we een stijlvolle en eerbiedige manier om de herinnering aan uw geliefde huisdier te eren.

Unieke en persoonlijke urn

Deze urn is niet zomaar een herinnering; het is een kunstwerk dat u kunt personaliseren. De houten plaquettes aan de voorkant kunnen worden gegraveerd met de naam van uw hond, de geboortedatum, de datum van overlijden en een persoonlijke quote. Zo creƫert u een unieke urn die de band tussen u en uw Deense Dog weerspiegelt.

Elegante afwerking en materialen

Onze urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een hoge esthetiek en een klassiek ontwerp. De urn is versierd met een houten krans en handige messing handgrepen, waardoor het niet alleen een prachtig object is, maar ook praktisch in gebruik.

Bijzondere statuette

Het centrale punt van de urn is een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die permanent is bevestigd aan de deksel. Deze figurine van de Deense Dog vangt de kenmerkende eigenschappen van het ras en voegt een extra dimensie toe aan de urn. De deksel kan eenvoudig worden verwijderd om de as van uw huisdier binnen te plaatsen.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 5.5 cm. Deze urn is geschikt voor dieren tot 45 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Deense Dog.

Hoogwaardige materialen

De kleine embleem is gemaakt van een zink- en aluminiumlegering, bedekt met een laagje zilver. De statuettes zijn vervaardigd als koude bronzen gietstukken, wat zorgt voor een authentieke uitstraling en gevoel. Deze techniek biedt de artistieke waarde van bronzen sculpturen, maar tegen een lagere prijs.

Geef uw Deense Dog de eer die hij of zij verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Creƫer een blijvende herinnering en een plek van rust voor uw trouwe vriend. Bestel vandaag nog en vereeuwig de liefde die u deelt!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte