Persoonlijke houten urn voor Lhasa Apso met beeldje van hond

 209,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke urn, speciaal ontworpen ter nagedachtenis aan onze trouwe viervoeters. Deze handgemaakte houten urn biedt de mogelijkheid tot personalisatie met een gegraveerde houten plaat waarop de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier kunnen worden vermeld, evenals een persoonlijke quote. Een prachtig zilveren embleem met een afbeelding van het ras voegt een extra dimensie toe. De urn is versierd met een houten krans en handige messing handgrepen. Bovenop de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras vastlegt. Met een capaciteit voor dieren tot 45 kg is deze urn een prachtig en waardig rustpunt voor uw geliefde huisdier.

High Price Product Image
Persoonlijke houten urn voor Lhasa Apso met beeldje van hond  209,95

Verlies van een geliefd huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze persoonlijke houten urn voor Lhasa Apso bieden wij een stijlvolle en unieke manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren.

Elegante en persoonlijke urn

Deze prachtige urn is speciaal ontworpen voor de Lhasa Apso en biedt de mogelijkheid tot personalisatie. De houten plaquettes aan de voorkant kunnen worden gegraveerd met belangrijke details zoals de naam van uw hond, geboortedatum, overlijdensdatum en een persoonlijke quote. Zo creƫert u een uniek aandenken dat de band met uw huisdier weerspiegelt.

Unieke kenmerken

De urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een hoge esthetiek en een klassiek design. De urn is versierd met een houten krans en handige messing handgrepen. Bovenop de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van de Lhasa Apso prachtig vastlegt.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 5.5 cm zijn. Deze urn is geschikt voor huisdieren met een gewicht tot 45 kg. U kunt de afmetingen van de urn en de statuette bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Materiaal en afwerking

De urn is gemaakt van hoogwaardig berkenhout, terwijl het kleine embleem is vervaardigd uit een zink- en aluminiumlegering, afgewerkt met een laagje zilver. De statuette is gemaakt als koud bronzen gietwerk, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een aangename koele aanraakervaring.

Een laatste rustplaats

De combinatie van het mooie hout, de unieke statuette en de gepersonaliseerde plaquettes maakt deze urn tot een bijzondere plek van eeuwige rust voor uw Lhasa Apso. Het is een eerbetoon aan de liefde en vreugde die uw huisdier in uw leven heeft gebracht.

Geef uw geliefde huisdier de eer die het verdient en kies voor onze persoonlijke houten urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte