Persoonlijke houten urn voor Rottweiler as met hondenstandbeeld

 209,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke collectie urnen, speciaal ontworpen ter nagedachtenis aan onze trouwe viervoeters. Deze handgemaakte houten urn biedt de mogelijkheid tot personalisatie met een gegraveerde houten plaat waarop de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier kunnen worden vermeld, evenals een persoonlijke quote. Een prachtig zilveren embleem met een afbeelding van het ras voegt een extra dimensie toe. De urn is versierd met een houten krans en handige messing handgrepen. Bovenop de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras vastlegt. Met een capaciteit voor dieren tot 45 kg, is deze urn een prachtig en stijlvol rustpunt voor uw geliefde huisdier.

High Price Product Image
Persoonlijke houten urn voor Rottweiler as met hondenstandbeeld  209,95

Verlies van een geliefde viervoeter is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze persoonlijke houten urn voor Rottweiler as bieden wij een stijlvolle en unieke manier om de herinnering aan uw trouwe vriend te eren.

Elegante en persoonlijke urn

Deze prachtige urn is speciaal ontworpen voor hondenliefhebbers die op zoek zijn naar een tijdloze en elegante manier om de as van hun Rottweiler te bewaren. De urn kan gepersonaliseerd worden met een houten plaat aan de voorkant, waarop u de naam van uw hond, de geboortedatum, de datum van overlijden en een persoonlijke quote kunt laten graveren.

Uniek hondenstandbeeld

Een esthetisch zilveren embleem met een afbeelding van de Rottweiler voegt een extra dimensie toe aan deze urn. Bovenop de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras prachtig vastlegt. Dit handgemaakte hondenstandbeeld is een eerbetoon aan de schoonheid en de karakteristieke uitstraling van uw geliefde huisdier.

Hoogwaardige materialen en afmetingen

De urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, met een interne ruimte van 14 x 21 x 5.5 cm, geschikt voor dieren tot 45 kg. De urn is bovendien voorzien van handige messing handgrepen en een houten krans, wat bijdraagt aan de esthetiek.

Gemakkelijk in gebruik

De deksel van de urn kan eenvoudig worden verwijderd, zodat u de as van uw Rottweiler op een respectvolle manier kunt plaatsen. De combinatie van het hout, het unieke standbeeld en de gepersonaliseerde platen maakt deze urn tot een prachtig en waardig rustpunt voor uw trouwe viervoeter.

Geef uw Rottweiler de eer die hij of zij verdient met deze persoonlijke houten urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw geliefde huisdier.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte