Persoonlijke urn voor hondenas met beeldje van een Deense Dog

 209,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke collectie urnen, speciaal ontworpen ter nagedachtenis aan onze trouwe viervoeters. Deze handgemaakte houten urn biedt de mogelijkheid tot personalisatie met een gegraveerde houten plaat waarop u de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier kunt laten vereeuwigen, evenals een persoonlijke quote. Een prachtig zilveren embleem met een afbeelding van het ras voegt een extra dimensie toe. De urn is versierd met een houten krans en handige messing handgrepen. Bovenop de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras vastlegt. Met een capaciteit voor dieren tot 45 kg, is deze urn een prachtig en waardig rustpunt voor uw geliefde huisdier.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor hondenas met beeldje van een Deense Dog  209,95

Verlies van een trouwe viervoeter is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze persoonlijke urn voor honden, speciaal ontworpen voor Deense Doggen, bieden we een stijlvolle en eerbiedige manier om de herinnering aan uw geliefde huisdier te eren.

Elegante en persoonlijke urn

Deze unieke urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout en biedt de mogelijkheid tot personalisatie. De houten plaquettes aan de voorkant kunnen worden gegraveerd met belangrijke details zoals de naam van uw hond, geboortedatum, overlijdensdatum en een persoonlijke quote. Dit maakt de urn niet alleen een prachtig gedenkteken, maar ook een uniek eerbetoon aan uw trouwe vriend.

Bijzonder ontwerp met Deense Dog

De urn is versierd met een esthetisch zilveren embleem dat de Deense Dog afbeeldt, wat de samenstelling verder versterkt. Bovenop de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het ras prachtig vastlegt. Deze handgemaakte urn is niet alleen een blikvanger, maar ook een plek van rust voor uw huisdier.

Praktische afmetingen en materialen

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 5.5 cm. De urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 45 kg. Gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, biedt deze urn zowel duurzaamheid als een tijdloze uitstraling. De statuette is vervaardigd als een koud bronzen gietstuk, wat zorgt voor een authentieke uitstraling en gevoel.

Een eerbetoon aan uw geliefde hond

De combinatie van het warme hout, de unieke statuette en de gepersonaliseerde plaquettes maakt deze urn tot een uitzonderlijk aantrekkelijk gedenkteken. Het is een prachtige plek voor de eeuwige rust van uw Deense Dog, waar u met liefde en herinneringen naar terug kunt kijken.

Geef uw trouwe viervoeter de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke urn voor honden met beeldje van een Deense Dog en creƫer een blijvende herinnering.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte