Urn voor hondenas met beeldje – Bedlington, Rothbury en Rodbery Terrier

 168,95

Zoekt u een subtiele maar elegante urn voor de as van uw huisdier? Deze prachtige houten urn van dennenhout is voorzien van een stijlvolle sluiting en een gouden plaat met zwarte gravure. Maak het persoonlijk door de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier, evenals een gekozen citaat, te laten graveren. De urn wordt gekroond door een prachtig bronzen beeldje van een hond, dat een tijdloze schoonheid en duurzaamheid uitstraalt. Met beschermende vilten ringen aan de onderkant voorkomt u krassen op uw meubels. Deze urn is niet alleen een opslag voor as, maar een waardige herdenking van de bijzondere band met uw trouwe vriend. Geschikt voor dieren tot 43 kg.

High Price Product Image
Urn voor hondenas met beeldje - Bedlington, Rothbury en Rodbery Terrier  168,95

Op zoek naar een stijlvolle en subtiele urn voor de as van uw geliefde hond? Deze urn voor hondenas met beeldje is de perfecte keuze voor een waardige herdenking van uw trouwe viervoeter, of het nu een Bedlington, Rothbury of Rodbery Terrier is.

Elegante en persoonlijke urn

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig grenenhout en beschikt over een elegante sluiting en een gouden plaat met zwarte gravering. Wat deze urn echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid tot personalisatie. Geef ons de naam van uw huisdier, de geboortedatum, de datum van overlijden en een gekozen citaat door, en wij zorgen voor een unieke gravure die deze urn een persoonlijke touch geeft.

Bijzondere details

De urn is voorzien van vilten ringen aan de onderkant, zodat uw meubels niet worden beschadigd bij het verplaatsen. Het belangrijkste kenmerk van deze urn is het prachtig vervaardigde bronzen beeldje van een hond, dat met zorg op de deksel is geplaatst. Let op bij het openen van de urn; het beeldje is zwaarder dan de urn zelf en moet stevig worden vastgehouden om schade te voorkomen.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zonder het beeldje zijn als volgt:

  • Hoogte: 11 cm
  • Breedte: 16 cm
  • Diepte: 16 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 8 cm
  • Breedte: 14 cm
  • Diepte: 14 cm

De urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 43 kg.

Duurzaam en tijdloos

De urn is gemaakt van massief grenenhout, terwijl het beeldje vervaardigd is uit koudgegoten brons. Deze techniek zorgt ervoor dat het beeldje de uitstraling en soms het gewicht van een bronzen sculptuur behoudt, maar tegen een lagere prijs en met voordeliger verzendkosten, wat vooral voordelig is voor verzending buiten Europa.

Geef uw trouwe vriend een eerbetoon dat zijn of haar unieke plek in uw hart weerspiegelt. Bestel vandaag nog deze prachtige urn voor hondenas met beeldje en creƫer een blijvende herinnering aan uw geliefde Bedlington, Rothbury of Rodbery Terrier.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte