Urn voor teckel met beeldje – gepersonaliseerde urn voor hondenas

 168,95

Zoekt u een subtiele maar elegante urn voor de as van uw huisdier? Deze prachtige houten urn van dennenhout is voorzien van een stijlvolle sluiting en een gouden plaat met zwarte gravure. Maak het persoonlijk door de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier, evenals een gekozen citaat, te laten graveren. De urn wordt gekroond door een prachtig bronzen beeldje van een hond, dat een tijdloze schoonheid en duurzaamheid uitstraalt. Met beschermende viltringen aan de onderkant voorkomt u krassen op uw meubels. Deze urn is niet alleen een opslag voor as, maar een waardige herdenking van de bijzondere band met uw trouwe vriend. Geschikt voor dieren tot 43 kg.

High Price Product Image
Urn voor teckel met beeldje - gepersonaliseerde urn voor hondenas  168,95

Verlies van een geliefde viervoeter is een ingrijpende gebeurtenis. Met de urn voor teckel met beeldje bieden wij een stijlvolle en persoonlijke manier om de herinnering aan uw trouwe vriend te eren.

Elegante houten urn

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig grenenhout en heeft een elegante sluiting. De gouden plaquette met zwarte gravering biedt de mogelijkheid om de urn te personaliseren. Geef ons de naam van uw teckel, de geboortedatum, de datum van overlijden en een gekozen citaat, en wij graveren deze details voor u. Zo wordt deze urn een uniek aandenken aan uw geliefde huisdier.

Mooi bronzen beeldje

Het belangrijkste kenmerk van deze urn is het prachtig vervaardigde bronzen beeldje van een teckel. Dit beeldje, gemaakt met de cold-cast techniek, geeft de urn een tijdloze schoonheid en duurzaamheid. Let op bij het openen van de urn; het beeldje is zwaarder dan de urn zelf en moet stevig vastgehouden worden om schade te voorkomen.

Praktische afmetingen

De urn heeft externe afmetingen van 11 cm hoog, 16 cm breed en 16 cm diep. De interne afmetingen zijn 8 cm hoog, 14 cm breed en 14 cm diep. De capaciteit is geschikt voor huisdieren tot 43 kg. U kunt de afmetingen van de urn met het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto.

Een waardig aandenken

Deze urn is meer dan alleen een container voor de as van uw teckel; het is een gepersonaliseerde en waardige herdenking van de bijzondere band die u met uw harige vriend had. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat deze urn een blijvende herinnering zal zijn.

Geef uw teckel de eer die hij of zij verdient met deze prachtige urn. Bestel vandaag nog en creƫer een uniek aandenken aan uw trouwe metgezel!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte