Fox Terrier Smooth – persoonlijke urn met hondenstandbeeld voor as

 168,95

Zoekt u een subtiele maar elegante urn voor de as van uw huisdier? Deze prachtige houten urn van dennenhout is voorzien van een stijlvolle sluiting en een gouden plaat met zwarte gravure. Maak het persoonlijk door de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier, evenals een gekozen citaat, te laten graveren. De urn wordt gekroond door een prachtig bronzen beeldje van een hond, dat een tijdloze schoonheid en duurzaamheid uitstraalt. Met beschermende viltringen aan de onderkant voorkomt u krassen op uw meubels. Deze urn is niet alleen een opslag voor as, maar een waardige herdenking van de bijzondere band met uw trouwe vriend. Geschikt voor dieren tot 43 kg.

High Price Product Image
Fox Terrier Smooth - persoonlijke urn met hondenstandbeeld voor as  168,95

Op zoek naar een subtiele maar elegante urn voor de as van uw geliefde Fox Terrier Smooth? Deze persoonlijke urn met hondenstandbeeld is de perfecte keuze om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren.

Elegante houten urn

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig dennenhout en beschikt over een elegante sluiting en een gouden plaquette met zwarte gravure. U kunt de urn personaliseren door de naam van uw huisdier, de geboortedatum en overlijdensdatum, evenals een gekozen citaat aan ons door te geven. Zo wordt deze urn uniek en speciaal, net als uw Fox Terrier Smooth.

Mooi hondenstandbeeld

Het belangrijkste element van de urn is het prachtig vervaardigde bronzen hondenstandbeeld, dat met zorg is gemaakt als een cold-cast bronzen gietstuk. Deze combinatie van materialen zorgt voor duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Let goed op bij het openen van de urn; het standbeeld op de deksel is zwaarder dan de urn zelf. Houd het stevig vast om te voorkomen dat het valt en beschadigd raakt.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zonder standbeeld zijn als volgt:

  • Hoogte: 11 cm
  • Breedte: 16 cm
  • Diepte: 16 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 8 cm
  • Breedte: 14 cm
  • Diepte: 14 cm

De urn heeft een capaciteit die voldoende is voor dieren tot 43 kg.

Een waardige herdenking

Deze urn is meer dan alleen een container voor de as; het is een persoonlijke en waardige herdenking van de speciale band die u had met uw Fox Terrier Smooth. Het gebruik van felt ringen aan de onderkant van de urn voorkomt krassen op uw meubels bij het verplaatsen.

Geef uw geliefde huisdier de eer die het verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte