Urn voor hondenas met beeldje van Japanse Chin – gepersonaliseerde urn

 168,95

Zoekt u een subtiele maar elegante urn voor de as van uw huisdier? Deze prachtige houten urn van dennenhout is voorzien van een stijlvolle sluiting en een gouden plaat met zwarte gravure. Maak het persoonlijk door de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier, evenals een gekozen citaat, te laten graveren. De urn wordt gekroond door een prachtig bronzen beeldje van een hond, dat een tijdloze schoonheid en duurzaamheid uitstraalt. Met beschermende vilten ringen aan de onderkant voorkomt u krassen op uw meubels. Deze urn is niet alleen een opslag voor as, maar een waardige herdenking van de bijzondere band met uw trouwe vriend. Geschikt voor dieren tot 43 kg.

High Price Product Image
Urn voor hondenas met beeldje van Japanse Chin - gepersonaliseerde urn  168,95

Op zoek naar een stijlvolle en subtiele urn voor de as van uw geliefde hond? Deze gepersonaliseerde urn voor hondenas met beeldje van de Japanse Chin is de perfecte keuze om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren.

Elegante en duurzame materialen

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig massief pijnhout en beschikt over een elegante sluiting. De gouden plaquette met zwarte gravering biedt de mogelijkheid om de urn te personaliseren. Geef ons de naam van uw huisdier, de geboortedatum en overlijdensdatum, en een gekozen citaat, en wij graveren deze informatie voor u. Zo wordt deze urn uniek en speciaal.

Mooi beeldje van de Japanse Chin

Het belangrijkste element van deze urn is het prachtig vervaardigde bronzen beeldje van een Japanse Chin. Dit beeldje, gemaakt met de techniek van koudgegoten brons, voegt een tijdloze schoonheid toe aan de urn. Let op bij het openen van de urn; het beeldje op de deksel is zwaarder dan de urn zelf, dus houd het stevig vast om schade te voorkomen.

Praktische afmetingen en capaciteit

De urn heeft externe afmetingen van 11 cm hoog, 16 cm breed en 16 cm diep, met interne afmetingen van 8 cm hoog, 14 cm breed en 14 cm diep. De capaciteit is voldoende voor dieren tot 43 kg. De onderkant van de urn is voorzien van vilten ringen om krassen op uw meubels te voorkomen.

Een waardige herdenking

Deze urn is meer dan alleen een container voor de as van uw huisdier; het is een persoonlijke en waardige herdenking van de bijzondere band die u met uw harige vriend had. Geef uw hond de eer die hij of zij verdient met deze prachtige urn.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze unieke gepersonaliseerde urn voor uw Japanse Chin. Eer de herinnering aan uw trouwe metgezel op een stijlvolle manier!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte