Siberische Husky urn met hondenbeeldje – gepersonaliseerde hondenurn

 168,95

Zoekt u een subtiele maar elegante urn voor de as van uw huisdier? Deze prachtige houten urn van dennenhout is voorzien van een stijlvolle sluiting en een gouden plaat met zwarte gravure. Maak het persoonlijk door de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier, evenals een gekozen citaat, te laten graveren. De urn bevat een prachtig vervaardigde bronzen hondensculptuur, die samen met de hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Met een capaciteit voor dieren tot 43 kg is deze urn niet alleen een waardige plek voor de as, maar ook een eerbetoon aan de bijzondere band die u met uw trouwe vriend had.

High Price Product Image
Siberische Husky urn met hondenbeeldje - gepersonaliseerde hondenurn  168,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met de Siberische Husky urn met hondenbeeldje biedt u een stijlvolle en persoonlijke manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren.

Elegante houten urn

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig grenenhout en beschikt over een elegante sluiting. De gouden plaquette met zwarte gravering maakt het geheel af. U kunt de urn personaliseren door de naam van uw huisdier, de geboortedatum en overlijdensdatum, evenals een gekozen citaat aan ons door te geven. Zo wordt deze urn een uniek eerbetoon aan uw geliefde Siberische Husky.

Mooi hondenbeeldje

Het belangrijkste kenmerk van deze urn is het prachtig vervaardigde bronzen hondenbeeldje dat op de deksel is gemonteerd. Dit beeldje is gemaakt met behulp van de cold-cast techniek, wat zorgt voor een duurzame en tijdloze uitstraling. Let op bij het openen van de urn; het beeldje is zwaarder dan de urn zelf en moet stevig vastgehouden worden om schade te voorkomen.

Praktische afmetingen

De externe afmetingen van de urn zonder het beeldje zijn als volgt:

  • Hoogte: 11 cm
  • Breedte: 16 cm
  • Diepte: 16 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 8 cm
  • Breedte: 14 cm
  • Diepte: 14 cm

Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 43 kg.

Een blijvende herinnering

Deze Siberische Husky urn is meer dan alleen een container voor de as van uw huisdier; het is een persoonlijke en waardige herdenking van de bijzondere band die u met uw harige vriend had. Geef uw huisdier de eer die het verdient met deze prachtige urn.

Bestel nu

Wacht niet langer en geef uw geliefde Siberische Husky een mooie plek in uw herinneringen. Bestel vandaag nog deze gepersonaliseerde hondenurn en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe metgezel.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte