Affenpinscher urn met beeldje – persoonlijke urn voor hondenas

 168,95

Zoekt u een subtiele maar elegante urn voor de as van uw huisdier? Deze prachtige houten urn van dennenhout is perfect. Met een verfijnde sluiting en een gouden plaat met zwarte gravure, kunt u deze urn personaliseren met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier, evenals een gekozen citaat. De urn wordt gekenmerkt door een prachtig bronzen beeldje van een hond, dat een tijdloze schoonheid en duurzaamheid uitstraalt. De onderkant is voorzien van vilten ringen om uw meubels te beschermen. Deze urn is niet alleen een opslag voor as, maar een waardig eerbetoon aan de bijzondere band die u met uw trouwe vriend had. Geschikt voor dieren tot 43 kg.

High Price Product Image
Affenpinscher urn met beeldje - persoonlijke urn voor hondenas  168,95

Verlies van een trouwe viervoeter is een ingrijpende gebeurtenis. Met de Affenpinscher urn met beeldje biedt u een stijlvolle en persoonlijke manier om de herinnering aan uw geliefde hond te eren.

Elegante en persoonlijke urn

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig grenenhout en beschikt over een elegante sluiting en een gouden plaquette met zwarte gravure. U kunt de urn personaliseren door de naam van uw hond, de geboortedatum en overlijdensdatum, evenals een gekozen citaat aan ons door te geven. Hierdoor wordt deze urn uniek en speciaal, net als de band die u met uw Affenpinscher had.

Mooi beeldje als eerbetoon

Het belangrijkste element van deze urn is het prachtig vervaardigde bronzen beeldje van een hond, dat met zorg is gemaakt als koudgegoten bronzen beeld. Dit zorgt voor een duurzame en tijdloze uitstraling. Let op bij het openen van de urn; het beeldje op de deksel is zwaarder dan de urn zelf, dus houd het stevig vast om schade te voorkomen.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zonder het beeldje zijn als volgt:

  • Hoogte: 11 cm
  • Breedte: 16 cm
  • Diepte: 16 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 8 cm
  • Breedte: 14 cm
  • Diepte: 14 cm

Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 43 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Affenpinscher.

Een blijvende herinnering

Deze urn is meer dan alleen een container voor de as van uw huisdier; het is een eerbetoon aan de speciale band die u met uw trouwe vriend had. Met de Affenpinscher urn met beeldje creƫert u een prachtige en persoonlijke herdenkingsplek.

Wacht niet langer en geef uw geliefde hond de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog de Affenpinscher urn met beeldje en koester de herinneringen voor altijd!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte