American Bully urn met hondenbeeldje – gepersonaliseerde hondenurn

 168,95

Zoekt u een subtiele maar elegante urn voor de as van uw huisdier? Deze prachtige houten urn van dennenhout is voorzien van een stijlvolle sluiting en een gouden plaat met zwarte gravure. Maak het persoonlijk door de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier, evenals een gekozen citaat, te laten graveren. De urn bevat een prachtig vervaardigde bronzen hondensculptuur, die samen met de hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Met beschermende viltringen aan de onderkant voorkomt u krassen op uw meubels. Deze urn is niet alleen een opslag voor as, maar een waardige herdenking van de bijzondere band met uw trouwe vriend.

High Price Product Image
American Bully urn met hondenbeeldje - gepersonaliseerde hondenurn  168,95

Verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Met de American Bully urn met hondenbeeldje biedt u een stijlvolle en persoonlijke manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren.

Elegante houten urn

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig grenenhout en heeft een elegante sluiting. De gouden plaquette met zwarte gravering biedt de mogelijkheid om de urn te personaliseren. Geef ons de naam van uw huisdier, de geboortedatum, de datum van overlijden en een gekozen citaat, en wij graveren deze informatie voor u. Zo wordt deze urn een uniek aandenken aan uw geliefde American Bully.

Mooi hondenbeeldje

Het belangrijkste element van deze urn is het prachtig vervaardigde bronzen hondenbeeldje. Dit beeldje, gemaakt van koudgegoten brons, voegt een tijdloze schoonheid toe aan de urn. Let op bij het openen van de urn; het beeldje is zwaarder dan de urn zelf en moet stevig vastgehouden worden om schade te voorkomen.

Praktische afmetingen

De urn heeft externe afmetingen van 11 cm hoog, 16 cm breed en 16 cm diep. De interne afmetingen zijn 8 cm hoog, 14 cm breed en 14 cm diep. Deze urn is geschikt voor huisdieren tot 43 kg en is voorzien van vilten ringen aan de onderkant om krassen op meubels te voorkomen.

Een blijvende herinnering

Deze urn is meer dan alleen een container voor de as van uw huisdier; het is een eerbetoon aan de bijzondere band die u had met uw American Bully. Met de mogelijkheid tot personalisatie en het prachtige ontwerp, biedt deze urn een waardige manier om de herinnering aan uw trouwe vriend levend te houden.

Wacht niet langer en geef uw geliefde huisdier de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog de American Bully urn met hondenbeeldje en creƫer een blijvende herinnering.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte