Elegante urn voor paardenas met beeldje van een Friese merrie en hond

 319,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van hun geliefde paard, is deze unieke urn met realistische standbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, versierd met esthetische kransen en een prachtig paardenfiguur op het afneembare deksel. De urn is voorzien van handige messing handgrepen en biedt voldoende ruimte voor een symbolische hoeveelheid as van een paard tot 95 kg. De hoogwaardige art deco stijl beelden zijn met uiterste precisie vervaardigd door een Poolse kunstenaar, met een duurzame afwerking in koud brons. Deze combinatie van hout en beeldhouwwerk geeft de urn een uitzonderlijke elegantie, waardoor het een prachtig laatste rustplaats voor uw huisdier vormt.

High Price Product Image
Elegante urn voor paardenas met beeldje van een Friese merrie en hond  319,95

Op zoek naar een elegante en klassieke urn voor de as van uw geliefde paard? Deze unieke urn, versierd met een realistisch beeldje van een Friese merrie en een hond, is de perfecte keuze voor een waardig afscheid.

Handgemaakt van hoogwaardige materialen

Deze urn is met zorg vervaardigd uit berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het middelpunt van de urn is een prachtig beeldje dat de silhouetten van een Friese merrie en een hond weergeeft. Dit beeldje is stevig bevestigd op een afneembare deksel, waardoor de urn zowel functioneel als decoratief is.

Bijzondere kunstwerken

Onze kunstzinnige art deco-statuettes zijn handgemaakt door een Poolse kunstenaar. Ze zijn gekenmerkt door uitzonderlijke precisie en aandacht voor detail, waardoor de kenmerkende eigenschappen van het ras perfect worden weergegeven. De beeldjes zijn vervaardigd uit koud brons, wat zorgt voor duurzaamheid en een prachtige uitstraling.

Een waardige rustplaats

De combinatie van het warme berkenhout met het unieke beeldje voegt een uitzonderlijke elegantie toe aan deze urn, waardoor het een prachtige laatste rustplaats voor uw huisdier creƫert. De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. De urn heeft voldoende capaciteit voor dieren tot 95 kg, waardoor u een symbolisch deel van de paardenas kunt bewaren.

Specificaties van de urn

  • Materiaal urn: massief berkenhout, berken multiplex
  • Materiaal beeldje: koud brons

Geef uw geliefde paard de eer die het verdient met deze elegante urn. Bekijk de bijgevoegde foto’s voor de afmetingen van de urn en het beeldje. Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze unieke urn voor een waardig afscheid!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte