Persoonlijke urn voor Australian Stock Horse – grote urn voor paardenas.

 344,95

Op de meest verdrietige dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde paard. Deze gepersonaliseerde urn biedt een unieke manier om de herinnering aan je trouwe vriend te eren. Geef ons de naam, geboortedatum en datum van overlijden, en wij graveren het voor je. Gemaakt van duurzaam berkenhout, met elegante messing handvatten en een afneembare deksel, is deze urn een tijdloos eerbetoon. De zilveren afbeelding van je paard, met oog voor detail, maakt het geheel compleet. Een liefdevolle herinnering die voor altijd bij je blijft. Geschikt voor de as van dieren tot 500 kg.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Australian Stock Horse - grote urn voor paardenas.  344,95

Neem afscheid van uw geliefde Australian Stock Horse met onze persoonlijke urn, speciaal ontworpen om de herinnering aan uw paard te eren. Deze grote urn voor paardenas biedt een stijlvolle en liefdevolle manier om de band die u had met uw trouwe vriend te bewaren.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

Onze urn is volledig gepersonaliseerd. Geef ons de naam van uw paard, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij graveren deze gegevens op de urn. Daarnaast kunt u ook de tekst op de grote plaquette aanpassen, zodat het een unieke en persoonlijke aandenken wordt.

Duurzaam en elegant ontwerp

De urn is vervaardigd uit stevig berkenhout en is voorzien van elegante messing handgrepen en een afneembare deksel. De decoraties in de vorm van een krans geven de urn een warme uitstraling. Houd er rekening mee dat de deksel geen sluiting of vergrendeling heeft; om de urn permanent te sluiten, dient de deksel te worden gelijmd.

Detailrijke weergave van uw paard

De zilveren afbeelding van uw Australian Stock Horse is met grote zorg en aandacht voor detail vervaardigd, wat kenmerkend is voor dit ras. Deze klassieke stijl maakt de urn tijdloos en zorgt ervoor dat uw paard voor altijd omringd zal zijn door liefde.

Specificaties van de urn

De externe afmetingen van de urn zijn 40 x 30 x 28 cm, terwijl de interne afmetingen 33 x 24 x 22,5 cm bedragen. De capaciteit van de urn is voldoende voor de as van dieren met een gewicht tot 500 kg. De urn is gemaakt van massief berkenhout en berken multiplex, en de afbeelding van het paard is vervaardigd uit een zink- en aluminiumlegering, bedekt met een laag zilver.

Geef uw Australian Stock Horse de eer die het verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Bestel vandaag nog en creƫer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte