Urn voor paardenas met fries paard statuette en gepersonaliseerde gravure

 344,95

Voor liefhebbers van tijdloze elegantie presenteren wij een unieke urn, speciaal ontworpen ter nagedachtenis aan onze trouwe viervoeters. Deze handgemaakte urn van massief berkenhout biedt de mogelijkheid tot personalisatie met gegraveerde houten plaquettes, waarop u de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier kunt laten vereeuwigen, evenals een persoonlijke quote. De urn is versierd met een prachtige houten krans en handige messing handgrepen. Bovenop bevindt zich een unieke bronzen beeldje dat de kenmerken van het ras perfect vastlegt. Met een capaciteit voor de as van dieren tot 500 kg, is deze urn een prachtig en stijlvol rustpunt voor uw geliefde huisdier.

High Price Product Image
Urn voor paardenas met fries paard statuette en gepersonaliseerde gravure  344,95

Verlies van een geliefd paard is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze urn voor paardenas met fries paard statuette en gepersonaliseerde gravure bieden wij een stijlvolle en persoonlijke manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren.

Elegante urn voor uw fries paard

Deze unieke urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, en straalt tijdloze elegantie uit. Het klassieke ontwerp, gecombineerd met een houten krans en handige messing handgrepen, maakt deze urn niet alleen functioneel, maar ook een prachtig decoratief item.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

De urn is voorzien van houten plaquettes aan de voorkant, die kunnen worden gegraveerd met persoonlijke details zoals de naam van uw paard, geboortedatum, overlijdensdatum en een speciale quote. Wilt u liever een minimalistische versie zonder plaquettes? Laat het ons weten en wij zorgen voor een urn die aan uw wensen voldoet.

Unieke fries paard statuette

Centraal op de deksel van de urn bevindt zich een prachtige fries paard statuette, gemaakt van koudgegoten brons. Deze techniek zorgt ervoor dat de figurine de unieke kenmerken van het fries paard perfect vastlegt. De deksel is eenvoudig te verwijderen, zodat u de as van uw paard op een respectvolle manier kunt plaatsen.

Specificaties van de urn

  • Externe afmetingen: 40 x 30 x 28 cm
  • Interne afmetingen: 33 x 24 x 22.5 cm
  • Capaciteit: Geschikt voor de as van dieren tot 500 kg

Met deze urn creƫert u een prachtige en eerbiedige plek voor de eeuwige rust van uw geliefde fries paard. Laat de herinneringen voortleven in een stijlvol en persoonlijk aandenken.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wacht niet langer en geef uw paard de eer die het verdient. Bestel nu uw urn voor paardenas met fries paard statuette en gepersonaliseerde gravure en koester de herinneringen voor altijd.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte