Persoonlijke urn voor paardenas met beeldje – Hannoveraanse stijl

 344,95

Eer uw trouwe vriend met deze unieke, handgemaakte urn. Gemaakt van massief berkenhout, biedt deze urn de mogelijkheid tot personalisatie met gegraveerde houten plaquettes, waarop u de naam, geboortedatum en een speciale quote kunt laten vereeuwigen. Voor een minimalistische uitstraling kunt u kiezen voor een versie zonder plaquettes. De urn is versierd met een prachtige houten krans en handige messing handgrepen. Bovenop bevindt zich een unieke bronzen standbeeld van een paardenbust, dat de karakteristieke kenmerken van het ras vastlegt. Met een royale capaciteit is deze urn een prachtig en waardig laatste rustplaats voor uw geliefde huisdier.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor paardenas met beeldje - Hannoveraanse stijl  344,95

Een persoonlijke urn voor paardenas is een prachtige manier om uw trouwe vriend te eren. Deze urn, ontworpen in Hannoveraanse stijl, biedt een unieke mogelijkheid om een blijvende herinnering te creƫren.

Unieke personalisatie

Deze urn is speciaal ontworpen voor personalisatie. De houten platen aan de voorkant kunnen worden gegraveerd met details die u aanlevert, zoals de naam van uw paard, geboortedatum, overlijdensdatum en een persoonlijke quote. Wilt u liever een minimalistische versie zonder platen? Laat het ons weten en kies voor een urn zonder personalisatie.

Handgemaakt en esthetisch aantrekkelijk

Onze handgemaakte urn is vervaardigd uit massief berkenhout en berken multiplex, wat zorgt voor een hoge esthetiek en een klassiek ontwerp. De urn is versierd met een houten krans en voorzien van handige messing handgrepen. Bovenop de urn bevindt zich een unieke statuette uit de Art-Dog collectie, die de kenmerkende eigenschappen van het Hannoveraanse ras prachtig vastlegt.

Ruimte voor de as

De urn heeft een ruime capaciteit en is geschikt voor de as van dieren tot 500 kg. De externe afmetingen zijn 40 x 30 x 28 cm, terwijl de interne afmetingen 33 x 24 x 22.5 cm zijn. Het deksel kan eenvoudig worden verwijderd om de as in de urn te plaatsen.

Hoogwaardige materialen

De statuette is vervaardigd uit koudgegoten brons, een techniek waarbij een mengsel van bronzen metaalpoeder en epoxyhars in een siliconen mal wordt gegoten. Dit zorgt ervoor dat de statuette de uitstraling en soms het gewicht van een bronzen sculptuur behoudt, maar tegen een lagere prijs beschikbaar is.

Een waardig laatste rustplaats

De combinatie van het mooie hout, de unieke statuette en de mogelijkheid tot personalisatie maakt deze urn een uitzonderlijk aantrekkelijke keuze. Het is een prachtige laatste rustplaats voor uw geliefde paard.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw trouwe vriend de eer die hij of zij verdient met deze persoonlijke urn in Hannoveraanse stijl.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte