Persoonlijke urn voor paardenas met foto – grote box voor Selle Français

 237,95

Eer uw trouwe vriend met deze unieke handgemaakte urn van berkenhout. Volledig personaliseerbaar, kunt u kiezen uit 50 prachtige paardenafbeeldingen of een foto van uw huisdier laten afdrukken in een stijlvolle potloodschets of in originele kleuren. Voeg een gegraveerde plaat toe met de naam en levensdata van uw geliefde viervoeter, en eventueel een persoonlijke quote. Deze urn, met elegante messing handgrepen en houten kransen, biedt een waardige plek voor de eeuwige rust van uw paard. Met afmetingen van 40 x 30 x 28 cm is er voldoende ruimte voor de as van dieren tot 500 kg. Geef uw herinneringen een speciaal plekje!

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor paardenas met foto - grote box voor Selle Français  237,95

Zoekt u een unieke manier om uw trouwe vriend te eren? Deze persoonlijke urn voor paardenas is de perfecte keuze voor de herinnering aan uw Selle Français.

Handgemaakte urn van hoogwaardige materialen

Deze urn is met zorg vervaardigd uit massief berkenhout en biedt een prachtige en duurzame plek voor de as van uw geliefde paard. De urn is niet alleen functioneel, maar ook een mooi eerbetoon aan de bijzondere band die u had.

Volledige personalisatie mogelijk

U kunt kiezen uit 50 kant-en-klare afbeeldingen van paarden, of als u iets unieks wilt, kunnen we een foto van uw Selle Français op een tegel afdrukken. U heeft de keuze om de foto te laten verwerken in een “potloodschets” of in de originele kleuren. Daarnaast kunt u de urn personaliseren met een gegraveerde plaat waarop de naam van uw paard, de levensduur en eventueel een mooie quote kan worden vermeld.

Elegant ontwerp met aandacht voor detail

Deze prachtige urn is niet alleen functioneel, maar ook een kunstwerk op zich. Met messing handgrepen en versieringen van houten kransen, voegt het een stijlvolle touch toe aan uw herinneringsplek. De urn biedt een perfecte rustplaats voor uw geliefde paard.

Specificaties van de urn

  • Externe afmetingen: 40 x 30 x 28 cm
  • Interne afmetingen: 33 x 24 x 22.5 cm
  • Capaciteit: Geschikt voor de as van dieren tot 500 kg
  • Materiaal: Massief berkenhout, berken multiplex, keramische tegel

Geef uw Selle Français de eer die hij of zij verdient met deze prachtige, persoonlijke urn. Neem vandaag nog contact met ons op om uw urn te personaliseren en een blijvende herinnering te creëren!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte