Schnauzer urn – gepersonaliseerde urn met gravure en reliëf voor hondenas

 129,95

Neem afscheid van uw geliefde hond met onze unieke, gepersonaliseerde urnen. Verkrijgbaar in bijna 40 hondenrassen, bieden wij een eerbetoon dat de herinnering aan uw trouwe vriend levend houdt. Geef ons de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond, en wij graveren het op de urn, zodat het een uniek aandenken wordt. Gemaakt van duurzaam berkenhout, met een prachtig bronzen bas-reliëf en een decoratieve krans, straalt deze urn tijdloze elegantie uit. De urn is geschikt voor honden tot 95 kg en biedt een liefdevolle plek voor hun laatste rustplaats. Laat uw hond omringd door liefde zijn, voor altijd.

High Price Product Image
Schnauzer urn - gepersonaliseerde urn met gravure en reliëf voor hondenas  129,95

Neem afscheid van uw geliefde Schnauzer met onze prachtige gepersonaliseerde urn. In deze moeilijke tijd willen wij u helpen om een blijvende herinnering te creëren aan uw trouwe viervoeter. Onze urnen zijn speciaal ontworpen voor bijna 40 verschillende hondenrassen, waaronder de Schnauzer.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

Onze Schnauzer urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Geef ons de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij zorgen voor een mooie gravure. U kunt ook de tekst aanpassen, zodat deze perfect aansluit bij uw herinneringen.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout en is ontworpen om een leven lang mee te gaan. Met elegante messing handgrepen en een afneembare deksel, biedt de urn niet alleen functionaliteit maar ook een tijdloze uitstraling. De deksel kan eenvoudig worden verlijmd om de urn permanent te sluiten.

Details die er toe doen

De Schnauzer bas-reliëf op de urn is met grote zorg en aandacht voor detail vervaardigd, zodat het de unieke kenmerken van dit ras perfect weergeeft. De klassieke stijl van de urn zorgt ervoor dat deze een prachtige aanvulling is op uw interieur, terwijl het tegelijkertijd een eerbetoon is aan uw geliefde huisdier.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 15,5 cm. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Schnauzer.

Een blijvende herinnering

Met deze urn zorgt u ervoor dat uw Schnauzer omringd blijft door liefde, zelfs na zijn of haar overlijden. Het is een prachtig eerbetoon dat de band tussen u en uw hond voor altijd zal blijven bestaan.

Wacht niet langer en creëer vandaag nog een unieke herinnering aan uw Schnauzer. Bestel nu uw gepersonaliseerde urn en geef uw geliefde hond de eer die hij of zij verdient.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte