Persoonlijke urn voor Fila Brasileiro met gravure en reliëf

 129,95

Neem afscheid van uw geliefde hond met onze unieke, gepersonaliseerde urnen. Verkrijgbaar in bijna 40 hondenrassen, bieden wij een eerbetoon dat de herinnering aan uw trouwe vriend levend houdt. Geef ons de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond, en wij graveren het op de urn, zodat het een uniek aandenken wordt. Gemaakt van duurzaam berkenhout, met een prachtig bronzen bas-reliëf en een decoratieve krans, straalt deze urn tijdloze elegantie uit. De urn is geschikt voor honden tot 95 kg en biedt een liefdevolle plek voor hun laatste rustplaats. Laat de liefde voor uw hond voortleven met deze bijzondere urn.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Fila Brasileiro met gravure en reliëf  129,95

Neem afscheid van uw geliefde Fila Brasileiro met onze persoonlijke urn, speciaal ontworpen om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren. Deze urn biedt niet alleen een veilige plek voor de as van uw hond, maar ook een prachtig aandenken dat u voor altijd bij u kunt dragen.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

Onze urn is volledig gepersonaliseerd. Geef ons de naam van uw Fila Brasileiro, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij zorgen voor een prachtige gravure. U kunt ook de tekst aanpassen, zodat deze perfect aansluit bij uw herinneringen.

Duurzaam en elegant ontwerp

Gemaakt van hoogwaardig berkenhout, is deze urn niet alleen duurzaam, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De urn is voorzien van messing handgrepen, een afneembare deksel en decoraties in de vorm van een krans. Het deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door het te lijmen.

Detailrijke bas-reliëf van uw Fila Brasileiro

De urn is versierd met een prachtig bas-reliëf van uw Fila Brasileiro, vervaardigd met oog voor detail. Dit maakt de urn niet alleen een plek voor de as, maar ook een eerbetoon aan de unieke kenmerken van uw hond.

Tijdloos en liefdevol

Met zijn klassieke stijl is deze urn een tijdloos aandenken dat de liefde voor uw Fila Brasileiro voor altijd zal bewaren. De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. De urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg.

Een blijvende herinnering

Geproduceerd uit massief berkenhout en berken multiplex, met een afbeelding van uw hond in koudgegoten brons, biedt deze urn een prachtige manier om de herinnering aan uw Fila Brasileiro levend te houden.

Neem vandaag nog de stap om een persoonlijke urn voor uw Fila Brasileiro te bestellen en geef uw geliefde hond een eerbetoon dat de liefde en herinneringen voor altijd zal bewaren.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte