Persoonlijke urn voor Franse Bulldog – gegraveerde herdenkingsdoos voor as

 129,95

Neem afscheid van uw geliefde hond met onze unieke, gepersonaliseerde urnen. Verkrijgbaar in bijna 40 hondenrassen, bieden wij een eerbetoon dat de herinnering aan uw trouwe vriend levend houdt. Geef ons de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond, en wij graveren het met zorg op de urn. Gemaakt van duurzaam berkenhout, met een prachtig bronzen bas-reliëf en een decoratieve krans, straalt deze urn tijdloze elegantie uit. De urn is geschikt voor honden tot 95 kg en biedt een liefdevolle plek voor hun laatste rustplaats. Laat de liefde voor uw hond voortleven met deze bijzondere herinnering.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Franse Bulldog - gegraveerde herdenkingsdoos voor as  129,95

Neem afscheid van uw geliefde Franse Bulldog met onze persoonlijke urn, een unieke herdenkingsdoos die speciaal voor uw trouwe viervoeter is ontworpen. Deze urn biedt een stijlvolle en liefdevolle manier om de herinneringen aan uw hond te bewaren.

Persoonlijke gravure voor een blijvende herinnering

Onze urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Geef ons de naam van uw Franse Bulldog, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij graveren deze gegevens op de urn. U kunt ook de tekst aanpassen, zodat het een unieke en persoonlijke herdenkingsdoos wordt.

Duurzaam en elegant ontwerp

De urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout en is ontworpen om lang mee te gaan. Met elegante messing handgrepen en een afneembare deksel, biedt deze urn niet alleen functionaliteit, maar ook een tijdloze uitstraling. De deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door deze te lijmen.

Details die er toe doen

De urn is versierd met een prachtig bas-reliëf van een Franse Bulldog, zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail. Dit maakt de urn niet alleen een praktische oplossing, maar ook een kunstwerk dat de unieke kenmerken van uw hond weerspiegelt.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm zijn. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Franse Bulldog.

Een tijdloze herinnering

Met zijn klassieke stijl en duurzame materialen, zorgt deze urn ervoor dat de liefde voor uw Franse Bulldog voor altijd bewaard blijft. Het is een eerbetoon aan de bijzondere band die u samen had.

Neem vandaag nog de stap om een persoonlijke urn voor uw Franse Bulldog te bestellen en geef uw geliefde huisdier de eer die het verdient. Klik hier om uw unieke herdenkingsdoos te creëren!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte