Persoonlijke urn voor Engelse Cocker Spaniel met gravure en reliëf

 129,95

Neem afscheid van uw geliefde hond met onze unieke, gepersonaliseerde urnen. Verkrijgbaar in bijna 40 hondenrassen, bieden wij een eerbetoon dat de herinnering aan uw trouwe vriend levend houdt. Geef ons de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond, en wij graveren het op de urn, zodat het een uniek aandenken wordt. Gemaakt van duurzaam berkenhout, met een prachtig bronzen bas-reliëf en een decoratieve krans, straalt deze urn tijdloze elegantie uit. De urn is geschikt voor honden tot 95 kg en biedt een liefdevolle plek voor hun laatste rustplaats. Laat uw hond omringd door liefde zijn, voor altijd.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Engelse Cocker Spaniel met gravure en reliëf  129,95

Neem afscheid van uw geliefde Engelse Cocker Spaniel met onze persoonlijke urn, speciaal ontworpen om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren. Deze urn biedt niet alleen een veilige plek voor de as van uw huisdier, maar ook een prachtig aandenken dat u voor altijd bij u kunt houden.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

Onze urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Geef ons de naam van uw Engelse Cocker Spaniel, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij zorgen voor een mooie gravure. U kunt ook de tekst aanpassen, zodat deze perfect aansluit bij uw herinneringen.

Duurzaam en stijlvol ontwerp

Gemaakt van hoogwaardig berkenhout, is deze urn niet alleen duurzaam, maar ook een prachtig decoratief stuk. De urn is voorzien van messing handgrepen, een afneembare deksel en versieringen in de vorm van een krans. Het deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door het te lijmen.

Detailrijke bas-reliëf van uw hond

De bas-reliëf van uw Engelse Cocker Spaniel is met grote zorg en aandacht voor detail vervaardigd, zodat het de unieke kenmerken van het ras perfect weergeeft. Dit maakt de urn niet alleen een functioneel voorwerp, maar ook een kunstwerk dat de liefde voor uw huisdier weerspiegelt.

Tijdloos en elegant

Met zijn klassieke stijl is deze urn een tijdloos eerbetoon aan uw trouwe vriend. Het zorgt ervoor dat uw Engelse Cocker Spaniel omringd blijft door liefde, zelfs na zijn of haar overlijden.

Specificaties van de urn

  • Externe afmetingen: 21 x 29 x 22 cm
  • Interne afmetingen: 14 x 21 x 15.5 cm
  • Capaciteit: Geschikt voor dieren tot 95 kg
  • Materiaal: Massief berkenhout, berken multiplex; het beeld van de hond is gemaakt van koudgegoten brons

Geef uw Engelse Cocker Spaniel de eer die hij of zij verdient met deze prachtige persoonlijke urn. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering aan uw trouwe metgezel.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte